Jeg fik en generel accept af mig selv. Alt er godt, og jeg er lige som jeg skal være!

Efter noget tid, hvor jeg har fordybet mig med tiltag som løb, kost, faste, træningsøvelser og lign., fik jeg lyst til, at der skulle ske noget nyt. Jeg ville fordybe mig mere i min indre. Mit sind, min sjæl, mine tankemønstre… hvad mon jeg kunne lære her? Jeg søgte noget, der kunne give mig en større indsigt, nok specielt fordi familielivet gennem noget tid har budt på omrokering af roller og en turbulent følelsesmæssig tid.

Jeg brugte et par dage til at beslutte mig for, om det nu virkelig var noget, jeg skulle tilmelde mig. Prisen, tiden, energien. Og ikke mindst var jeg jo klar over, at jeg skulle sætte mig selv i centrum, pille i min navle. Ikke just noget, jeg har den største erfaring med… og er det nu ikke også noget pjat, sådan at gå så meget op i sig selv, kunne jeg høre en stemme i mit hoved sige. Og nej, kom jeg frem til! Hvem skulle jeg ellers gå op i, som er så central i MIT liv, trods det at jeg har mand og tre børn.

Jeg kunne godt bruge indsigt i, hvorfor jeg agerer som jeg gør og en bevidsthed fx omkring de mekanismer, der er på spil både ved mig selv men også i de mennesker, der er i mit liv.
Jeg nød gennem ugerne at fordybe mig i forskellige informationer, og fik en generel accept af mig selv.
Gennem meditationer, god refleksion, teori og spørgsmål til mit dybeste, fik jeg vækket en nysgerrighed for at finde ind til mit indre, mig.
Og så er Mette og Peter bare fantastiske mennesker, som virkelig ønsker det bedste for deres kursister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top