Europass Teacher Academy

Det er med både stolthed og stor glæde, at vi har indgået et samarbejde med Europass Teacher Academy, hvor vi underviser og efteruddanner skolelærere i hele Europa. 

Europass Teacher Academy er støttet af EU gennem Erasmus+, der finansierer initiativer inden for uddannelse, ungdom og idræt.

Europass har 24 akademier spredt ud over Europa, og vi er en del af dette netværk.

Årligt efteruddanner de mere end 20.000 lærere, og 5000 skoler er tilknyttet Europass. Deres kurser fokuserer på innovation, trivsel, kunst og forbedrede skolemiljøer med konstant opmærksomhed på færdigheder for det 21. århundrede. Med et omfattende udvalg af højkvalitetsuddannelse adresserer de de seneste trends, metoder og værktøjer inden for undervisning og læring med det formål at styrke faglige færdigheder og viden.

Det er særligt unikt for os i Body Mind Academy at undervise lærere fra forskellige nationaliteter og kulturer på tværs af Europa. Vi oplever, hvordan de viser nysgerrighed omkring de forskellige landes skolesystemer, deler værdifulde erfaringer og lader sig inspirere af hinanden. Vigtigst af alt lærer de, hvordan de kan skabe bedre forhold for vores børn og unge over hele verden, som er vores fælles mission.

Under kurset opstår der et unikt fællesskab, hvor stærke bånd knyttes.

Vores Academy på Frederiksberg udbyder et udvalg af 15 forskellige kurser.

Scroll to Top