Hvem er vi?

Dem vi er, det vi vil, og det vi gør

TÆNK hvilket samfund vi ville leve i, hvis vi i stedet for at dyrke det normale eller det unormale, dyrkede det unikke i ethvert menneske.

Vi dyrker det unikke i børn og unge – ud fra at livsglæde er fundamentet, hjertet er drivkraften, og hjernen er midlet.

Hver for sig er vi unikke

sammen gør vi forskellen

Kidz Academy udspringer af Body Mind Academy, som blev grundlagt i 2005 og stiftet af Mette og Peter Junker.

Kidz Academy voksede og udviklede sig under Body Mind Academys vinger – og fik sin ilddåb i 2013 under lærerlockouten. Dørene blev åbnet for alle de børn og unge, som ikke kunne komme i skole – og mange børn og unge kom og blev undervist i det, som ikke stod på skoleskemaet. Kidz Academy fik en masse brugbar feedback fra børnene og de unge omkring hvad de syntes var godt, og hvad de syntes kunne gøres bedre i vores undervisning. Herved var fundamentet lagt for de forløb og det indhold, du finder her på hjemmesiden. Et fundament, som sidenhen og til stadighed videreudvikles i samarbejde med børn og unge.

Derfor er vi børnenes og de unges stemme – og dyrker Børn til Børn og Ung til Ung – fordi der ikke findes noget stærkere, end når børn og unge inspirerer og anerkender hinanden.

Vi er et team af ildsjæle – og vores mission er at give ALLE børn og unge en stærk platform at stå på. Derfor arbejder vi, udover børnehøjde og ungehøjde, ligeledes i familiehøjde, forældrehøjde og skolehøjde – og uanset hvilken højde vi arbejder i, er vores motto:
Hver for sig er vi unikke – sammen gør vi forskellen

Vores redskaber og metoder er enkle, let anvendelige og langtidsholdbare

– og vores koncept udleves altid gennem følgende 3 faser:

Lær det

Lev det

Giv det videre

Vores værdier

Passionerede

Vi gør ikke noget halvt, og finder vejen i det som ser svært og komplekst ud.

Modige

Vi er ikke bange for at gå mod strømmen, hvis hjertet er med, og det styrker børns udvikling og muligheder

Enkle

Samfundet har en tendens til at tro, at jo mere komplekse løsninger desto bedre. Vi tror på det modsatte og arbejder herudfra. Derfor er vores redskaber og metoder enkle, let anvendelige og langtidsholdbare, så de er nemme at gå til samt give videre.

Rummelige

ALLE børn og unge er vigtige og har noget særligt at bidrage med – og det er vores mål – at ALLE børn og unge på Kidz Academy kommer til at eje denne følelse

Givende

Vores mål er altid at give mere, end hvad der forventes.

 
Professionelle

Vi fremstår professionelt i alt, hvad vi gør og arbejder med.

 
Nytænkende

Der findes mange meninger og holdninger til, hvad børn og unge skal lære og kunne – og der findes endnu flere meninger og holdninger til, hvilke metoder og tilgange, der skal anvendes.

Alt sammen er det besluttet og udarbejdet i voksenhøjde – men hvem har spurgt børnene og de unge? Det har vi – det er nytænkende – og det er Kidz Academy.

Mød teamet

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE
i Energibevidst Lederskab
Powercirkel
For kvindelige leder
KÆRLIGHEDS RETREAT
i Piemonte
SOMMERCAMP 2024
for børn og forældre
Scroll to Top