6 ugers Grundkursus var en gamechanger for mig!

I februar 2022 var jeg med express fart på vej ned i et sort hul. Jeg var delvis sygemeldt for anden gang – hårdt ramt af senfølger fra Corona. Jeg var fysisk og psykisk udmattet med store kognitive udfordringer og udpræget fatique.
Min veninde gjorde mig opmærksom på Grundkurset i Energibevidst Lederskab.
Jeg var lidt skeptisk – ikke over forløbet eller Mette og Peter – men over om jeg kunne holde til det. Jeg vidste bare ikke, om jeg havde energien og overskuddet til det.
Allerede efter 14 dage vidste jeg, at dette ville blive en gamechanger for mig. Her var rum til at være helt sig selv og komme med det man kunne lige denne dag – om man ”bare” var med på en lytter eller om man valgte at være mere eller mindre ”på” – alt var ok og det gjorde at jeg følte mig tryg, omfavnet, set, hørt og forstået. Det var en fantastisk hjerteenergi at være i.
6 ugers Grundkursus startede min rejse i energi og bevidsthed og i personlig og åndelig vækst. Det åbnede mit hjerte og mine øjne for, hvor meget jeg selv kan skabe i mit liv ved at arbejde med mig selv.
Hele vejen bliver man båret af Mette og Peters kærlige hjerter og hænder. De brænder for deres arbejde, de engagerer sig i dig, tror på dig og støtter dig hele vejen.

Det blev en gamechanger for mig. Jeg har skiftet job, er støt og roligt på vej fremad og bliver raskmeldt start november. Jeg fik ro og bevidsthed om, hvordan jeg arbejder med og forvalter min energi.
Af hjertet tak til Mette og Peter ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top