Vi er 2 ildsjæle, som har de samme livsdrømme, mål og værdier. I vil opleve os som meget forskellige, hvilket er vores store styrke. Vi har stor respekt for hinandens kompetencer og arbejder og lever ud fra, at forskelligheden skaber helheden.

Om

Mette Junker

Mette er uddannet coach og mentor i USA, uddannet kostvejleder, meditationslærer og kropsterapeut, herunder zoneterapi, healing og akupressur.  

Mette har en fortid som Senior Valuta dealer i London og har brugt meget tid som elitedanser, hvilket har givet hende mange oplevelser på de bonede gulve rundt omkring i verden. 

Det at performe og entertaine kombineret med hendes dybe forståelse for menneskets psyke og potentiale – gør Mette til en yderst spændende samarbejdspartner. 

Hendes kærlige måde at være på kombineret med hendes lette tilgang og skarpe blik for, hvad den enkelte eller gruppen har brug for, giver en tryghed og en lyst til at åbne op for nye muligheder. 

Man kan altid regne med, at Mette leverer en yderst professionel oplevelse, og at man bliver beriget både fysisk, mentalt og åndeligt. Hun bruger sine klarfine sanser, og sine mange års erfaring, til at tilpasse undervisning, øvelser og redskaber ud fra hvad der er brug for i rummet. 

Det kan være helt ned til de dybe individuelle sessioner til større events og foredrag, retreats i ind- og udland, større eller mindre workshops og facilitering af hendes og Peters uddannelse, Energibevidst Lederskab. 

Mette er gift med Peter, og sammen har de 2 børn, Niklaz og Viktoria, og deres lille nye familiemedlem hunden, Molly. Sammen sagde de deres job op, i henholdsvis Danske Bank og Nordea i 2005, og stiftede Body Mind Academy – og i 2013 grundlagde Mette og Peter, i samarbejde med deres børn, Kidz Academy. 

Mette har gennem årene haft tusinder af kunder – og afholdt et hav af kurser, workshops, foredrag, retreats og uddannelser i DK og udlandet.

Mette holder til på Frederiksberg, hvor hun i fællesskab med Peter, står for den daglige ledelse af Body Mind Academy. 

Om

Peter Junker

Peter er uddannet coach og mentor i USA, uddannet i Ledelse & Organisation på Copenhagen Business School, været leder i Nordea Private Banking og spillet på det danske ungdomslandshold i fodbold.

Denne baggrund har givet Peter et stærkt fundament til at forstå den verden, vi som samfund uddanner børn, unge og voksne til at præstere og trives i.

Peter har en særlig evne til at se og forstå mennesker – og få det bedste frem i ALLE trods deres forskelligheder – og arbejder ud fra mottoet ”Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen”.

Peter er passioneret omkring ledelse, og har altid været leder, uanset om det har været på fodboldbanen, i erhvervslivet eller nu på eget akademi.

Han ynder at sige, at der hvor han har lært allermest omkring ledelse er ikke på Handelshøjskolen, i Nordea eller på fodboldbanen – men igennem hans egne børn, og alle de børn han har haft igennem sine hænder på Kidz Academy og ude på landets skoler.

Det er ikke nok at kunne lede børn ud fra Se & Høre siden, skal du have børnene med, så kræver det, at der er sammenhæng mellem det de ser, hører og mærker. Det vi på Body Mind Academy kalder Energibevidst Lederskab – og underviser i.

Herudover er Peter passioneret omkring trivsel som fundament for god og langtidsholdbar performance. Vi er nået til et punkt i samfundet, hvor performance er blevet på bekostning af trivslen. Det gør, at alt for mange mennesker brænder ud i stedet for at brænde igennem – at stress, depression og mistrivsel aldrig har været højere, og sygehusvæsenet er presset som aldrig før.

Så er du en fremsynet leder og/eller organisation, så er Peter en inspirerende foredragsholder og sparringspartner, når det kommer til: 

  • Ny tids ledelse.
  • God og sund trivsel som fundament for høj og langtidsholdbar performance.
  • Bliv et helt menneske – og skab balance imellem det personlige, familiemæssige og arbejdsmæssige plan.

Peter er gift med Mette, og sammen har de 2 børn, Niklaz og Viktoria. Sammen sagde de deres job op, i henholdsvis Nordea og Danske Bank i 2005, og stiftede Body Mind Academy – og i 2013 grundlagde Mette og Peter, i samarbejde med deres børn, Kidz Academy.

Peter har gennem årene haft tusinder af kunder – og afholdt et hav af kurser, workshops, foredrag, retreats og uddannelser i DK og udlandet.

Peter holder til på Frederiksberg, hvor han i fællesskab med Mette, står for den daglige ledelse af Body Mind Academy – og samtidig har han ansvaret for Kidz Academys afdelinger på Frederiksberg og i Silkeborg.

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE
i Energibevidst Lederskab
Powercirkel
For kvindelige leder
KÆRLIGHEDS RETREAT
i Piemonte
SOMMERCAMP 2024
for børn og forældre
Scroll to Top