loader image

Book en samtale

Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?

Mette Junker
Foredrag

Spiritualitet i hverdagen

et foredrag til dig, som er nysgerrig på det spirituelle og ønsker at vide mere.

Mette brænder for med sine nærværende foredrag at skabe indsigt omkring, hvordan du kan øge din bevidsthed og administrere din energi, så du oplever mere glæde, overskud og flow i hverdagen.

"

Mette formår at løfte energien hos sit publikum på en jordnær måde, så man føler sig tryg og har lyst til at bevæge sig ud i det nye og ukendte.

Står vi alene i det ukendte bliver de fleste af os bange. Livet kan både forekomme os hårdt og svært og ensomt – og det er kun, når vi mødes i vores hjerter, at vi kan genskabe lysten, tilliden og skaberkraften.
Når vi lykkes med det, skaber vi grundlag for livslang trivsel. Og det er det, man som deltager oplever, når Mette tager scenen og os alle i hånden.

Mette har en fortid som elitedanser og valutadealer i London, indtil et voldsomt wakeup call førte hende ind på en helt anden, langt mere berigende livsbane.

Med hendes foredrag ønsker hun at…

  • skabe et højere bevidsthedsniveau på en jordnær måde.
  • skabe en bedre og mere positiv indre OG ydre dialog.
  • at give hverdagseksempler og redskaber, som er lette at forholde sig til og integrere.
  • give ro i maven med øvelser, forskning og evidens.
  • smil på læben og glæde i hjertet.

Hendes foredrag har typisk en varighed på 1,5 time.

Praktiske oplysninger:
Foredraget henvender sig til både mindre grupper på 8 – 10 deltagere og større grupper.
Ved mindre grupper kan Mette også lave korte intuitive klarsynslæsninger til hver enkelt deltager udfra, hvad hun oplever af potentiale og eventuelle forhindringer, der skal ryddes af vejen.

Ønsker du et foredrag, så udfyld gerne nedenstående formular, så glæder vi os til at kontakte dig - og, i fællesskab, finde det foredrag, som matcher dine/jeres behov og ønsker.

Fordragslængde ca.

Antal deltagere ca.

Tøv ikke med at kontakte os såfremt du måtte have nogle spørgsmål.

Kontakt os for evt. mere info her:

Referencer

Hvad siger deltagerne om vores foredrag

Mette Junker er fantastisk til at være til stede med sit publikum.
Hun har en helt unik tilgang til at stå på en scene, hvor hun ikke bare lirer sit budskab af, men faktisk skaber det sammen med tilhørerne. Det er en meget effektfuld oplevelse, man virkelig bør unde sig selv.
Anne Skare Nielsen

Fremtidsforsker

Mette formår at hæve energien, lyset, troen og viljen i enhver, ung som ældre!

Mette formår at hæve energien, lyset, troen og viljen i enhver, ung som ældre! Hendes rene hjerte og glimt i øjet smelter barrierer af frygt OG det rykker og kan mærkes helt til bagerste række. Hun brænder igennem og inspirerer og har formået at sætte et meget fint aftryk.
Vibeke Johansen

Uddannelseskoordinator , Falck Danmark

Mettes foredrag rummer det hele – både noget til hjerte og hjerne.

Mette formår på helt særlig vis at balancere mellem den skønneste humor, masser af varme, en stor bunke selvironi og den vildeste power. Med den særlige egenskab skaber Mette en fuldstændig magisk aften, der spreder både grin, eftertænksomhed og kærlighed til alle i rummet. Jeg kan på det varmeste anbefale Mette’s foredrag til alle uanset alder og køn.
Kærlig hilsen Mia Kragh Sylvest
Mia Kragh Sylvest