Velkommen til Kidz Academy

Vi styrker selvværd hos børn og unge

Kidz Academy er dedikerede til at styrke trivsel, selvværd og fællesskaber hos børn og unge – et koncept udviklet i samarbejde med børn og unge.

Vi styrker børn og unges trivsel og selvværd – og giver dem en stærk platform at stå på

Et koncept udviklet i samarbejde med børn og unge

Udforsk vores forløb og foredrag

Det vi vil

Vores mission er at give børn og unge en stærk platform at stå på – og sætte selvværd, trivsel og fællesskab på landets skoleskemaer.

Det vi gør

Læring foregår primært gennem leg og bevægelse og ud fra mottoet: “Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen.”

Dem vi er

Vi er et team af passionerede ildsjæle, hvis hjerter banker for at ALLE børn og unge kan realisere deres potentiale og medfødte gaver.

Hent vores nye gratis e-bog her.

“Sådan ændrer du tonen og stemningen
fra negativ til positiv”

Hver for sig er vi unikke – sammen gør vi forskellen

Vi lever i et samfund, som primært anerkender og værdsætter børn og unge ud fra deres boglige færdigheder, og giver dem karakterer herfor. Men er det nok – og er det i det hele taget rigtigt?

Hvad med de børn og unge, som er kreative, sansestærke, fantasifulde eller har kloge hænder? Hvorfor anerkender og værdsætter vi ikke dem på samme måde?

Hvorfor har vi som samfund kke mere fokus på at styrke børn og unges personlige og sociale færdigheder set i forhold til den verden, vi lever i?

Kidz Academy er for ALLE børn og unge, som gerne vil skabe en stærk platform at stå på. For jo hurtigere man lærer, hvad der er unikt ved en, og dyrker det, jo stærkere fundament får man. Herigennem selvværd og styrke til at håndtere livets udfordringer og indgå i de mange forskellige kontekster, som samfundet byder på.

Et fundament, vi opbygger i hvert eneste barn og ungt menneske, som deltager på Kidz Academy, uanset om deltagelsen foregår via vores forløb på skoler, camps, et individuelt forløb eller et gruppeforløb.

❤ Selvværd    ❤ Trivsel    ❤ Fællesskab

Kalender

Familiesessioner

Selvværd, trivsel og
fællesskab

Køb 5 individuelle børne/unge sessioner

og få en gratis.

SommerCamp

Selvværd, trivsel og fællesskab for børn og unge.

Selvværdsboost

“DU ER UNIK”

Frederiksberg
Nye hold primo 2024

Silkeborg
Nye hold i 2024

Hvordan gør vi det?

Børnenes & de unges stemme

Der findes mange meninger og holdninger til, hvad børn og unge skal lære og kunne – og der findes endnu flere meninger og holdninger til, hvilke metoder og tilgange, der skal bruges. Altsammen er det besluttet og udarbejdet i voksenhøjde – men hvem har spurgt børnene og de unge mennesker?

Forældrehøjde & familiehøjde

Som forælder er du en vigtig medspiller på Kidz Academy, da du står i spidsen for dit vigtigste team – nemlig din familie – men sandsynligvis også det sværeste team at lede. Og der hvor vores koncept gør den største forskel, er når det lever videre på hjemmefronten i form af et fælles trivselssprog. Hvordan du som forælder bliver bedst muligt klædt på til at varetage den opgave, kan du læse meget mere om her på hjemmesiden.

Skolehøjde

Siden 2017 har vi bl.a. haft et stærkt og givende samarbejde med Billund Kommune, Børnenes Hovedstad, hvor vi i fællesskab med skoleledere, lærere, pædagoger og med solid opbakning fra forældre uddanner trivselsambassadører i børne- og ungehøjde på kommunens folkeskoler. På facebook, instagram og linkedin opdaterer vi løbende fra disse skoleforløb, samtidig med du kan læse mere herom på hjemmesiden.

Leg, bevægelse & fordybelse

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at understrege, at læring på Kidz Academy foregår ge

Scroll to Top