Individuelle sessioner

Vi tilbyder individuelle sessioner i børnehøjde, familiehøjde og skolehøjde

– og inden for disse kategorier vælger du, dit barn eller jer som familie

– hvad I ønsker hjælp og sparring til.

Individuelle sessioner

TÆNK hvilket samfund vi ville leve i, hvis vi alle levede ud fra devisen om, at hver for sig er vi unikke – sammen gør vi forskellen.

Det er desværre langtfra alle børn og familier, som føler sig unikke i dagens Danmark – og i en travl og hektisk hverdag kan man til tider komme på afveje, og på denne afvej risikere at miste sig selv.

Med vores individuelle sessioner guider vi jer tilbage på rette vej – og giver fornyet kraft til at tro på sig selv – så I følger det, som mærkes rigtigt og handler herpå.

Vi har haft rigtig mange klienter igennem vores hænder, og vores ypperste formål er, at klienten finder tilbage til at være den bedste udgave af sig selv – for så bliver alting så meget nemmere.

Dette bl.a. via simple og effektive værktøjer til både krop og sind.

Værktøjer – der er enkle, let anvendelige og langtidsholdbare

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information, kontakt:

Individuelle sessioner i

Børnehøjde, familiehøjde og skolehøjde

Børnehøjde

Familiehøjde

Skolehøjde

Børn & Unge (6-17 år)

Vi har skabt et præstationssamfund, som har meget travlt med, hvad børn og unge skal lære og kunne – og ”glemmer” børn og unges basale behov. Det påvirker særligt børn og unges selvværd og selvtillid – og børn og unge kan føle sig forkerte, ikke gode nok, bange for at fejle mv.

Vores individuelle sessioner kan ligeledes bruges som et trygt og tillidsfuldt rum, hvor alt kan deles og tales om – da flere og flere børn og unge styres af bekymringer, angst og manglende tro på sig selv.

Individuelle sessioner i børne- og ungehøjde.

60-75 minutter:
1.500 kr.

Køb 5 sessioner og få en session gratis.
6.000 kr

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information, kontakt:

Familiehøjde

Udgangspunktet er som regel figuren til højre – da vi som voksne forsøger at optimere hvert af de 3 områder og samtidig skabe balance herimellem.

Det kombineret med høje krav til os selv som forældre, som kollega og alene tid gør – at vi kan få følelsen af ikke at være gode nok, utilstrækkelige, føle os udbrændte mv.

Herudover kan det være, at I som mor og far har glemt, hvad det var, der gjorde jer stærke sammen – uanset om I er samlevende eller skilt. For alting går så stærkt i dag, at vi til sidst ender med kun at have fokus på det, som mangler og ikke fungerer ved hinanden. Det smitter med sikkerhed også negativt af på jeres barn/børn.

Vi er de friske øjne, der giver dig/jer fornyet styrke og tro på egne evner – og som gør, at I som familie lever ud fra mottoet:

”Hver for sig er I unikke, sammen gør I forskellen”

Priser
Familie sessioner

Køb 1 session.
2.500 kr.

Køb 5 sessioner og få en session gratis.
10.000 kr.

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere information, kontakt:

Skolehøjde

Vi er børnenes stemme på skolerne – og vores mission er at give ALLE skolebørn i DK en stærk platform at stå på – og sætte selvværd, trivsel og fællesskab på landets skoleskemaer.

Vi er kommet godt fra start grundet nogle fremsynede kommuner og skoler, som vi har etableret et stærkt og givende trivselssamarbejde med over de seneste år. Læs mere.

Det har givet os stor erfaring med det danske skolesystem – og det at være skoleelev i dagens Danmark.

Derfor bruges vi både af skoler og forældre til at sætte lys på det, som barnet kan, som ikke står på skoleskemaet – men som er vigtigt for at barnet kan opbygge en stærk platform at stå på.

Det kan være via deltagelse på PPR møder eller sparring op til disse møder – eller generelt i forhold til dit barns skolegang.

Vi er børnenes stemme – og ser tingene ud fra et børneperspektiv – hvilket procedurer og systemer ikke altid gør.

Priser

Individuelle sessioner i skolehøjde

Prisen aftales og sættes med udgangspunkt i den pågældende case – og hvordan Kidz Academy bedst muligt kan hjælpe, støtte og styrke barnet – i samarbejde med jer, som forældre, og skolen.

Book en tid

Hvis du ønsker at booke en eller flere sessioner i skolehøjde eller har brug for yderligere information, kontakt:

Referencer

Hvad siger kunderne om Kidz Academy

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE
i Energibevidst Lederskab
Powercirkel
For kvindelige leder
KÆRLIGHEDS RETREAT
i Piemonte
SOMMERCAMP 2024
for børn og forældre
Scroll to Top