Energibevidst lederskab – personlig udvikling og indre lederskab

Personlig udvikling og indre lederskab

Det Energibevidste Lederskab handler om at kigge indad og lede sig selv ud fra både et fysisk, mentalt og åndeligt perspektiv. 

Vi har alle en følelsesmæssig, intuitiv, rationel og åndelig side, og alle sider skal være i spil for, at du kan være et afbalanceret menneske. Det er ikke noget, vi lærer i skolen endnu, men noget som vi alle har brug for i vores liv og vores hverdag.

De 5 principper er fundamentet for det energibevidste lederskab.

På uddannelsen lærer du at integrere de 5 principper i dit liv og din hverdag.

# Princip 1

Kend din kerne og dit formål, og naviger derefter. Hvad gør dig glad?

# Princip 2

Du er aldrig alene – du er en del af naturens orden – noget større. Du er aldrig alene, vær stærk i troen og dyrk den på din måde på daglig basis.

# Princip 3

Anerkend dig selv og vid, at du er lige som du skal være.

# Princip 4

Vær i et stærkt fællesskab, hvor du har betydning og kan gøre en forskel.

# Princip 5

Træn dit sind så det er fredfyldt og fri af stress. Det er den følelsesmæssige stress, som er den største stresser.

Det energibevidste lederskab er skræddersyet til dig som…

Både vores 7 mdrs. uddannelse og 7 ugers Grundkursus i Energibevidst Lederskab er skræddersyet til dig, som ønsker at stå stærkere i dig selv og er nysgerrig på energi- og bevidsthedsarbejdet. Ligeledes står du måske i et skifte i dit liv enten personligt, familiemæssigt eller arbejdsmæssigt.

Du har måske allerede forskellige uddannelser eller kurser med dig i bagagen såsom coaching, ledertræning eller anden form for personlig udvikling, og du er spirituelt nysgerrig og sulten efter at blive klogere på universet og de ressourcer, der er at hente der.

Du har formentlig et stort hjerte og en stærkt vilje, og løber gerne de ekstra mil, der skal til for at komme i mål. Netop derfor har du også kørt dig selv for hårdt og er bevidst om, at du skal bruge dig selv på en anden måde. Måske har du haft stress eller angst inde på livet og mærket din krop sige fra. Du er klar til at åbne op for andre og større ressourcer, du ved bare ikke hvordan. Du mangler simpelthen redskaberne.

Du mærker energier og stemninger både i rum og hos mennesker omkring dig og kunne godt tænke dig at være bedre til at passe på dig selv og din egen energi.

Du er et empatisk og givende menneske som højst sandsynligt giver mere, end du modtager. Og folk søger dig ofte til de dybe og fortrolige samtaler.

Den første uddannelse i Energibevidst Lederskab startede op i 2010.

Siden har vi kørt 1 – 2 uddannelser om året med plads til 8 deltagere på hvert hold. Vi tager altid en individuel samtale med alle kandidater, så vi er sikret, at vi er det rette match for hinanden.

De primære undervisere på uddannelsen er stifterne af Body Mind Academy Peter Junker og Mette Junker.

Vi har tilknyttet professionelle og yderst erfarne kapaciteter i form af fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og fakta- og udviklingschef for TV2 Thomas Breinholt.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE
i Energibevidst Lederskab
Powercirkel
For kvindelige leder
KÆRLIGHEDS RETREAT
i Piemonte
SOMMERCAMP 2024
for børn og forældre
Scroll to Top