Støt trivslen i Danmark

ALLE mennesker har noget særligt og unikt at bidrage med uanset, om vi befinder os i børnehøjde, ungehøjde eller familiehøjde. MEN langtfra alle børn, unge og familier ejer denne følelse.

Derfor har vi, som samfund, en vigtig opgave at løfte, som er hastigt voksende – og en af de primære grunde hertil er, at vi lever i et samfund, hvor vi bliver mere og mere grupperet, og hvor fællesskabet er udfordret, som aldrig før.

Mange sponserede og givende tiltag i DK er målrettet en bestemt og udsat gruppe af mennesker, men vi skal dybere end det – for udover at gøre en forskel for den pågældende gruppe mennesker, er mange af tiltagene også med til at styrke ovennævnte gruppering?

Siden 2013 har vi specialiseret os i at dyrke og styrke mangfoldigheden på tværs af disse grupperinger – og her på siden kan du se og læse meget mere om deltagernes udbytte, og hvordan vi arbejder.

Hver for sig er vi unikke

sammen gør vi forskellen

Du har som partner/sponsor mulighed for økonomisk at bakke op om vores forskellige tiltag i børnehøjde, ungehøjde og familiehøjde – og intet er for stort eller småt.

Du kan være en virksomhed eller fond, som ønsker at være partner, og herigennem sponsere et aftalt antal camps og/eller forløb om året.

Du kan være en privat person, som ønsker at sponsere en eller flere familier, børn mv. på vores forskellige tiltag.

Du kan være anonym eller få alt den PR, du fortjener. Alt er med til at gøre en forskel, og vi taler af erfaring – for det har været en vigtig del af vores koncept, siden vi startede op på Kidz Academy i 2013.

Vi dyrker og styrker selvværd, trivsel og fællesskab i DK gennem vores motto:

HVER FOR SIG ER VI UNIKKE – SAMMEN GØR VI FORSKELLEN

Ønsker du at bakke op?

Eller vil du høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du har som partner/sponsor mulighed for økonomisk at bakke op om vores forskellige tiltag i børnehøjde, ungehøjde og familiehøjde – og intet er for stort eller småt.

Vores redskaber og metoder er enkle, let anvendelige og langtidsholdbare

– og vores koncept udleves altid gennem følgende 3 faser:

Gennem aktiviteter og øvelser lærer børnene at spille hinanden stærke, så de opnår mere SAMMEN end hver for sig – og mottoet “Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen” dyrkes og styrkes. Herudover er en del af vores undervisning baseret på individuelle energiredskaber, som er simple og effektive – og som børnene bruger til at lade deres indre batteri op, finde ro, lukke af for unødvendig støj og fjerne uhensigtsmæssige tanker og følelser, der evt. måtte sidde i klemme.

 

Lær det

Lev det

Giv det videre

Sponserede FamilieCamps

Konceptet for vores FamilieCamps blev etableret i 2014, da vi var trivselsambassadør for Tal ordentligt kampagnen. Konceptet er simpelt og enkelt. Det skaber et fælles trivselssprog i familiehøjde, som børn og unge har været med til at udvikle. For uden børnenes og de unges aktive medvirken, ændres trivslen ikke nævneværdigt i familien.

Forskellige familier mødes med samme udgangspunkt, nemlig at dyrke og styrke trivslen i familien – og efterfølgende finder familierne ud af, at trods forskelligheden familierne imellem, så er deres glæder og udfordringer ved familielivet stort set ens.

Af sponsorer og samarbejdspartnere på vores FamilieCamps kan bl.a. nævnes vores 5-årige samarbejde med Talordentligt.dk – og et sponsorat fra en anonym fond.

Victor er en stille dreng – på lejr

Indimellem rammer vi mediernes interesse – hvilket vi bl.a. gjorde på vores sponserede Kidz- og Youth Camp i Juelsminde, hvor vi havde besøg af 25 skoleelever fra Hedensted Kommune.

Alle elever var udvalgt af skolerne i Hedensted til at få boostet deres selvværd og selvtillid. En camp, som var sponseret af Lions i Hedensted. En camp, hvis fundament var baseret på et lokalt og stærkt samarbejde.

Referencer

Hvad siger kunderne

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE
i Energibevidst Lederskab
Powercirkel
For kvindelige leder
KÆRLIGHEDS RETREAT
i Piemonte
SOMMERCAMP 2024
for børn og forældre
Scroll to Top