loader image

Allerførst tusind tak for alt det i gav, jeres store hjerter, jeres visdom, viden, og formidling. Samt jeres empati, fantastiske hjertelige humor, grin, lethed og hverdagseksempler på at være energibevidst.

Jeg er så taknemmelig for at jeg tilmeldte mig Grundkurset. Og ja, jeg er fortsat på en fantastisk rejse, da jeg repeterer jeres materiale. Jeg er blevet skubbet og rusket i forhold til Universet love. Og jeg havde/har stadig udfordring med hukommelsen. Men det har også ændret sig.
Jeg meldte mig til Grundkurset, da jeg fik en ahaoplevelse med ordet Mindset på det minikursus i afholdt lige forud for Grundkurset.

Jeg lytter stadig ugentligt til jeres materiale, for det giver så meget. Jeg er blevet mere bevidst om energi, samt bevidst om hvor stor en kilde af kærlighed der er inde i mig. Bevidst om kraften bag bøn og mantraer.

Et konkret eksempel på hvad jeg lige nu, har fået ud af det. Jeg havde en fortælling om at jeg ikke kunne lide at lave mad/ikke var god til at lave mad. Men nu elsker jeg det. Det er simpelthen bare noget der har ændret sig over de sidste 2 måneder.

Jeg anbefaler Grundkurset, da Mette og Peter er fantastiske til at skabe rum og tryghed for deltagerne. Mette og Peter giver med stor kærlighed, masser af visdom, viden, og de er utrolig gode til at formidle. Samt deres fantastiske hjertelige humor, empati, grin, lethed og hverdagseksempler på at være energibevidst.

De kærligste Hilsner Jette