Presse

Vi har ikke noget mål om at være en aktiv spiller i pressen, men vi har et mål om at være med til at give ALLE børn og unge en stærk platform at stå på – og det ved at styrke selvværd, trivsel og fællesskab i børne- og ungehøjde.

Derfor bliver vi altid glade og stolte, når medierne kontakter os, for at være med til at understøtte og styrke ovennævnte formål.

Hver for sig er vi unikke

kidz- og youth camp

På vores sponserede Kidz- og Youth Camp i Juelsminde havde vi besøg af 25 skoleelever fra Hedensted Kommune.

Alle elever var udvalgt af skolerne i Hedensted til at få boostet deres selvværd og selvtillid. En camp, som var sponseret af Lions i Hedensted.

En camp, hvis fundament var baseret på et lokalt og stærkt samarbejde – og med TV2 SYD på sidelinjen til, på fornem vis, at formidle en på alle måder givende og udbytterig camp.

TV2 SYD
Camp styrker elevers selvtillid

Ønsker du at bakke op?

Eller vil du høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte os.

FN’s verdensmål i børnehøjde

Vi har en særlig passion for at få FN’s Verdensmål ned i børnehøjde – og har været med helt fra 2015, da FN’s 17Verdensmål blev vedtaget. Vi blev hurtigt en af Danmarks 100 virksomhedspartnere – og det i fællesskab med globale virksomheder som Novo Nordisk, Novo Zymes, Grundfos, Danfoss og Bestseller.

Selvom vi er en meget lille spiller i at nå nogle meget store mål, bliver vi tit kontaktet, når det handler om at få verdensmålene ned i børnehøjde. Det er der bl.a. kommet denne artikel ud af fra erhvervsmagasinet, Bizz Up.

Bizz Up:
FN’s 17 Verdensmål i børnehøjde

Skolevalg

3 generationer

Hvordan vælger man den rigtige skole til sit barn? Det findes der nok ikke et entydigt svar på.

Vi bliver jævnligt kontaktet af bekymrede forældre, som gerne vil rådgives omkring skolevalg, fordi deres børn ikke trives, ikke lærer nok eller bare ikke har lyst til at gå i skole.

Vi har selv haft skolevalg tæt inde på livet i vores familie – og derfor var det både spændende og interessant, da vi blev kontaktet af en dygtig og engageret journalist fra Politiken Skoleliv, som satte 3 generationer i spil omkring deres syn på læring og trivsel og herigennem skolevalg. Det kom der nedenstående 2 artikler ud af i Politiken Skoleliv.

Ægtepar droppede topjobs

og fandt drømmen

Det er altid godt at huske på, hvorfor og hvordan det hele startede.

Fra topjobs i finansverdenen til eget akademi. En lang indre rejse, som aldrig stopper. En rejse, som startede i voksenhøjde, som senere blev udvidet med familiehøjde og blev fuldendt med børnehøjde.

Da nedenstående pressemeddelelse blev udgivet i Berlingske Business, i 2010, var B til B (Business to Business).

Med årene har vi udvidet begrebet, B til B, til (Børn til Børn) – for der findes ikke noget stærkere, end når børn inspirerer og anerkender hinanden. Derfor er Kidz Academy udviklet i samarbejde med børn, og derfor er vi børnenes stemme.

Samarbejdspartnere

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE
i Energibevidst Lederskab
Powercirkel
For kvindelige leder
KÆRLIGHEDS RETREAT
i Piemonte
SOMMERCAMP 2024
for børn og forældre
Scroll to Top