loader image

For mig er Energibevidst Lederskab en rejse i, for og med mig selv.
En uddannelse hvor jeg har lært en masse om, hvad det er min krop fortæller mig, hvem jeg er og hvad jeg kan.
Jeg tog beslutningen på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var træt, kørt fast og ikke rigtig kunne finde motivation i noget som helst.

Mette og Peter forstår på smukkeste vis at dele ud af deres viden, med redskaber der gør det lettere at kontrollere negativ energi og negative følelser i kroppen. Samt skabe forståelse for hvorfor. Jeg er udstyret med simple værktøjer, som kan bruges aktivt på daglig basis, både for at ændre en negativ retning i hoved og krop, men også for at være på forkant og forhindre de pressede situationer.

Jeg er under forløbet blevet opmærksom på hvor vigtigt det er at gøre noget jeg har lyst til, i stedet for noget jeg skal, bør og kan, samt hvad det betyder for min performance og mennesker omkring mig. Vigtigst af alt også at have fundet ud af hvornår jeg ”shiner”. Det vi lærer her og den øgede bevidsthed burde vi lære langt tidligere i livet. Det ville forhindre mange tilfælde af stress, depression og livskriser.

Jeg kan på det varmeste anbefale alle der har mod på at lære noget om sig selv og lyst til at udvikle sig som menneske, at deltage på Energibevidst Lederskab.