Foredrag til forældre

Fælles trivselssprog i familiehøjde

Vi tilbyder foredrag til forældre på virksomheder, skoler mv., hvor du som forælder klædes på til at styrke trivslen igennem et fælles trivselssprog og referenceramme.

Foredrag til forældre

– fælles trivselssprog i familiehøjde

Glæd dig til et anderledes foredrag – hvor en del af redskaberne er udviklet af børn – for uden deres aktive deltagelse ændres trivslen ikke nævneværdigt i familien

Et foredrag til forældre på virksomheder, skoler mv. – der vil klædes på til at styrke trivslen igennem et fælles trivselssprog og referenceramme – så både børn og forældre kan tage ansvar for trivslen i familien.

Vi ved fra vores mange afholdte FamilieCamps, for ansattes familier på virksomheder, og vores trivselsforløb for forældre på skoler – at der hvor trivslen dyrkes og styrkes klart bedst i familiehøjde, er der hvor trivselsredskaber, trivselssprog mv. er tilpasset børnehøjde.

Derfor repræsenterer vi børnenes stemme på vores foredrag – og nogle gange er børnene selv med på foredragene, som det fremgår af nedenstående video – hvor de i børnehøjde fortæller om trivselsredskaber og det at trives som barn. 

Et foredrag, som er fyldt med input og fif til at styrke selvværd, trivsel og fællesskab i familiehøjde.

Kontakt os for et foredrag

Hvis du ønsker vores foredrag på din arbejdsplads eller har brug for yderligere information, kontakt:

”Børn er ikke kommet for at give os problemer, de er kommet for at lære os noget – og de har valgt os som forældre, fordi vi skal udvikle os sammen.”

Skab et fælles trivselssprog

Som virksomhedsejer eller virksomhedsleder ved du, at trivslen på din arbejdsplads hænger sammen med dine medarbejderes trivsel på hjemmefronten og deres familieliv. Energimæssigt kan vi ikke adskille vores arbejdsliv med familielivet ud fra den måde, vi i dag lever vores liv på.

Som skoleleder ved du, at jo stærkere trivslen er i skolebørnenes familier, jo stærkere skole-hjem samarbejde, og jo bedre er trivslen på skolen.

OG bonussen er – at de lærte trivselsredskaber ligeledes kan bruges iblandt kollegaerne på din arbejdsplads – og herigennem skabe et fælles trivselssprog.

Herudover tilpasser vi altid vores foredrag ud fra behov og ønsker – baseret på en indledende samtale.

Kontakt os for et foredrag

live eller online

Live foredrag

Ønsker du vores foredrag på din arbejdsplads, eller har brug for yderligere information, kontakt:

Online foredrag

Ønsker du vores online foredrag eller har brug for yderligere information, kontakt:

Ønsker du et foredrag, så udfyld gerne nedenstående formular, så glæder vi os til at kontakte dig - og, i fællesskab, finde det foredrag, som matcher dine/jeres behov og ønsker.

Udfyld venligst følgende felter:

  • Navn
  • Telefon nr.
  • Fordragslængde ca.
  • Antal deltagere ca.
Foredrag til forældre
Tøv ikke med at kontakte os såfremt du måtte have nogle spørgsmål.

Kontakt os for evt. mere info her:

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE

i Energibevidst Lederskab

“Du er unik”

Forløb under Kidz Academy

KærlighedS retreat

i Piemonte

Sommercamp 2024

for børn og forældre

Scroll to Top