Sommercamp 2024 – familiecamp og camp for børn og unge

Sommercamp 2024 – camp for børn og unge

11. juli – 14. juli

Familiecamp eller camp for dit barn – vi giver børn og unge en stærk platform at stå på, så de tror på sig selv og finder ud af, hvad der gør dem unikke.

Mød Victor – deltager på vores camp

Indimellem rammer vi mediernes interesse – hvilket vi bl.a. gjorde på vores sponserede Kidz- og Youth Camp i Juelsminde, hvor vi havde besøg af 25 skoleelever fra Hedensted Kommune.

Alle elever var udvalgt af skolerne i Hedensted til at få boostet deres selvværd og selvtillid. En camp, som var sponseret af Lions i Hedensted. En camp, hvis fundament var baseret på et lokalt og stærkt samarbejde

Prisen for sommercampen

– pris fra 3.800,00 kr.

ALLE børn og unge er vigtige og har noget særligt at bidrage med – og det er vores opgave og mål – at alle deltagende på vores camps for børn og unge kommer til at eje denne følelse.

Programmet er nøje tilrettelagt og udgør en fin balance imellem aktiviteter, øvelser, krea, nærvær, bålhygge, fordybelse, leg, bevægelse, grin og masser af glæde.

Nedenfor på siden kan du læse meget mere om indholdet på vores Camps, teamet, praktisk info og hvad dit barn og/eller unge menneske kan glæde sig til.

Og en ting er sikkert, du får et træt og glad barn / ungt menneske med hjem, som har fået fyldt sin rygsæk op med livsgivende trivselsredskaber og gode oplevelser – til brug på sin videre rejse i livet.

Max. antal deltagere på SommerCampen er 20-25 børn og unge + forældre.

På SommerCamp 2023 var vi så heldige, at få sponseret 6 pladser (1 barn + 1 forælder) af Cloud Create APS og af en virksomhed, som ønsker at være anonym. Vi håber, at vi på SommerCamp 2024 igen får mulighed for at uddele sponserede pladser. 

Sommercamp 2024

Torsdag
11. juli kl. 15

Søndag
14. juli kl. 15

Tilmeld dit barn

Tilmeld barn og en forælder

Pris
Prisen pr. barn/ung er 3.800 kr. inkl. materialer og fuld forplejning – og med unik mulighed for at deltage som forælder i alt 5.500 kr.

Praktisk information

Hvor
SommerCamp 2024 afholdes på Livsstilsefterskolen Hjarnø i samarbejde med BGI akademiet – i trygge, rummelige og hjertelige rammer – og ved natur, strand og hav.

Tilmelding
Ved tilmelding beder vi dig oplyse navn, alder og eventuelle forhold vi skal tage hensyn til. Endvidere beder vi dig skrive dine kontaktoplysninger, så vi kan ringe til dig og høre, hvordan vi kan give dit barn / unge menneske, og måske dig, den bedst mulige oplevelse på vores SommerCamp.

Unik mulighed til forældre for at være sammen med sit barn på Camp

På alle camps giver vi dig, som forælder, en unik mulighed for at være sammen med dit barn på camp. En unik mulighed, som mange forældre benytter sig af, da de oplever og ser sit barn i en anden kontekst, end dagligdagen måske tillader. Samtidig har du og dit barn 4 dages nærvær, kvalitetstid og uforglemmelige oplevelser sammen, som med sikkerhed vil styrke jeres samspil og fælles forståelse af hinanden i dagligdagen. Som deltagende forælder betaler du derfor KUN 1.700 kr., da vi gennem årene har set og oplevet, hvor værdifuld denne mulighed er – og gerne vil, at så mange forældre som muligt griber denne helt særlige og unikke mulighed.

Børn til Børn & Ung til Ung

Børn til Børn & Ung til Ung er omdrejningspunktet på alle vores Camps, da vi af erfaring ved, at der hvor børn og unge boostes allermest på selvværd, trivsel og fællesskab – er når børn og unge anerkender og spiller hinanden stærke i børnehøjde og ungehøjde.

Teamet på vores Camps

På vores SommerCamp og EfterårsCamp møder du altid et meget engageret, kompetent og professionelt team af både voksne, børn og unge.

Alle voksne i teamet er uddannet på vores mentor uddannelse, Energibevidst Lederskab – og alle børn og unge i teamet har gået på Kidz Academys intensive forløb “Du er Unik”.

Herudover arbejder voksenteamet til daglig med børn og unges trivsel, og ud fra mottoet ”Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen”.

Uden mad og drikke duer helten ikke…

Vi prioriterer maden højt, og ser vigtigheden af, at den er nærende, farverig og primær økologisk. Vi har erfaring med, at ellers kræsne børn og unge får mod på at kaste sig ud i vores madunivers, og at alle maver bliver mætte.

Har dit barn / unge menneske allergier, intolerancer eller særlige behov, så vil vi meget gerne vide det. Vi er vant til at navigere i gluten- og laktose intolerancer.

Som deltager får du:

  • En SommerCamp, som giver børn og unge en stærk platform at stå på – så de tror på sig selv og finder ud af, hvad der gør dem unikke.
  • En SommerCamp, som dyrker og styrker selvværd, trivsel og fællesskab i børnehøjde og ungehøjde gennem leg, bevægelse, aktiviteter og fordybelse – og ud fra mottoet “Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen”
  • En SommerCamp, som foregår i trygge rammer, hvor dit barn bliver set, hørt og forstået, som det er. Omgivet af smuk natur – og med et passioneret og erfarent team, som vil gøre alt for, at dit barn får en uforglemmelig oplevelse – og redskaber til at stå endnu stærkere i livet.
  • En SommerCamp, hvor vi giver dig, som forælder, en unik mulighed for at være sammen med dit barn på camp. En unik mulighed, som mange forældre benytter sig af på vores camps, da de oplever og ser deres barn i en anden kontekst, end dagligdagen måske tillader. Samtidig har du og dit barn 4 dages nærvær, kvalitetstid og uforglemmelige oplevelser sammen, som med sikkerhed vil styrke jeres samspil og fælles forståelse af hinanden i dagligdagen.

Referencer

Hvad siger kunderne om vores SommerCamp

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE
i Energibevidst Lederskab
Powercirkel
For kvindelige leder
KÆRLIGHEDS RETREAT
i Piemonte
SOMMERCAMP 2024
for børn og forældre
Scroll to Top