Gør det! Min datter og jeg fulgtes og tog Grundkurset sammen. Vi er kommet tættere på hinanden og har fået dybde og nærhed

Min datter Gunilla meldte sig fordi hun havde været med på 3 ugers challenge og havde lyst til den rejse og den udvikling. Hun oplevede at hun påbegyndte ændringer under de 3 ugers challenge.
Jeg meldte mig til Grundkurset, fordi jeg havde brug for at få fokus på den positive side i mig og finde glæden og være bevidst om at skifte frekvens i dagligdagen. På det tidspunkt var min fritid fantastisk, her levede jeg og fik energi og mit arbejde tog min energi. Jeg havde et job, hvor jeg ikke var glad, følte mig ensom og ikke altid god nok. Ikke en god følelse, og slet ikke godt at forstærke.

I løbet af Grundkurset fik Gunilla en større bevidsthed om, hvad hun kunne skabe i de forandringer hun ville i sit liv. Jeg selv manifesterede et nyt arbejde. En kæmpe bevidsthed blev vækket og jeg er et nyt sted. Jeg tager også en bevidsthed med om at jeg er støttet og beskyttet.

GØR DET
Gunilla var i tvivl, for det var mange penge. Hun erkender, at det var et fantastisk forløb med stort udbytte. Du tager noget med, hvor end du er og møder andre du kan spejle dig i og lære af.

Det var fantastisk at kunne følges ad som mor og datter og rigtig godt at kunne hjælpe hinanden.
Vi bruger værktøjerne og holder hinanden op på det. Det giver god mening at følges med én og derved har samme referenceramme.
Det var stærkt, at vi som mor og datter tog Grundkurset sammen. Vi er kommet tættere på hinanden, og har støttet hinanden. Det har givet dybde og nærhed.

De kærligste hilsner Gunilla og Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top