Foredrag

Energibevidst Lederskab

– vejen til indre styrke, tryghed og overskud i en verden, som aldrig står stille.

Søger du som virksomhed et anderledes foredrag til dine ledere og medarbejdere, hvor I får en forståelse for det energibevidste lederskab, og en oplevelse af, hvordan I kan åbne op for og få adgang til jeres indre ressourcer – ressourcer, som når I træner dem og bruger dem, giver større styrke, overskud og tryghed i en verden, som aldrig står stille, så er vores foredrag aktuelt for jer.

Foredraget er bygget op omkring ‘De 6 mentale muskler’, som når vi træner dem og bruger dem gør, at vi er i mentalt overskud og hermed ikke bliver så let påvirket at gamle vaner, uhensigtsmæssige tankemønstre og ydre omstændigheder såsom markedskonjunkturerne.

De 6 mentale muskler er:
fokus, opfattelse, intuition, hukommelse, reflektion og fantasi.

Vi vil i foredraget inddrage hverdagseksempler og praktiske øvelser, hvor I får trænet jeres mentale muskler og får en oplevelse af, hvordan I med den nye bevidsthed kan opnå andre og bedre resultater i jeres liv og hverdag.

Praktiske oplysninger:
Foredraget henvender sig både til små ledergrupper på 8 – 10 personer, hvor der så også er plads til at dele personlige oplevelser og erfaringer og til større grupper op til 100 personer.

Ønsker du et foredrag, så udfyld gerne nedenstående formular, så glæder vi os til at kontakte dig – og, i fællesskab, finde det foredrag, som matcher dine/jeres behov og ønsker.

Foredrag til forældre

Tøv ikke med at kontakte os såfremt du måtte have nogle spørgsmål.

Tøv ikke med at kontakte os såfremt du måtte have nogle spørgsmål.
Kontakt os for evt. mere info her:

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE
i Energibevidst Lederskab
Powercirkel
For kvindelige leder
KÆRLIGHEDS RETREAT
i Piemonte
SOMMERCAMP 2024
for børn og forældre
Scroll to Top