Vi tænker så meget og føler så lidt! Men hvad nu hvis, vi begyndte at føle lidt mere?

Vi tænker så meget og føler så lidt! Men hvad nu hvis, vi begyndte at føle lidt mere? Hvad nu hvis, at vi ved at mærke vores følelser kunne tænke endnu klarere? Hvad nu hvis, vi kunne forene vores følelser og tanker via hjertets energi? Og hvad nu hvis at vi ved at leve i hjertet energi kan blive den bedste udgave af os selv?

Det var nogle af de overvejelser jeg stod med inden jeg startede på Energibevidst Lederskab.

Jeg var et sted i mit liv, hvor alt i princippet kørte på skinner, med godt job, højt selvværd, god fysiske form og mange dejlige mennesker omkring mig. Men på trods at dette, kunne jeg mærke at der manglede noget. Jeg kunne ikke konkret sætte ord på, hvad det var, andet end at tankerne kørte rundt i hoved på mig og jeg manglede redskaber til at berolige og kontrollere disse tanker for at komme ned i kroppen og udleve mit fulde potentiale.

Derfor startede jeg på Energibevidst Lederskab hos Body Mind Academy og ved målrettet at arbejde med deres redskaber, bevægede jeg mig ud på en rejse af personlig udvikling, hvor jeg med på sidelinjen havde Mette, som er unik indenfor følelsernes univers, og Peter, som er en pioner og inspirator indenfor ledelse på alle planer og tankens kraft. Via denne personligudvikling har jeg fået ro på alt mit tankemylder og bekymringer og er kommet ned i kroppen og mine følelser. Dette har medført at jeg nu mærker en energi og livsglæde der er langt større end min fysiske krop, samtidig med at jeg er den allerbedste udgave af mig selv!  I dag kan jeg motivere mig selv og inspirere andre.

Jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger til Body Mind Academy og var det mig, som stod og overvejede det igen, havde jeg kun et spørgsmål tilbage – Tør jeg at lade være?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top