Vi gjorde det gerne igen…

Vi valgte at tage på kærlighedsretreat for at gøre noget andet end det vi plejer. Vi ville udfordre os selv lidt og overskride nogle grænser. Grænser i forhold til at skulle bo sammen med 4 andre par vi ikke kendte i forvejen og samtidig udføre selvudvikling med styrker til parforholdet. Vi ville forkæle os selv med denne luksus.

Vi er som par meget forskellige i vores interesser og tankegange og samtidig værdsætter vi livsnyderi, så opslaget på Instagram var spot on. Et retreat i Piemonte med selvudvikling for par, krydret med lækkert italiensk gourmet mad lavet af egne kokke, de smukkeste omgivelser, dejlig lokal vin, tid til bare at være og så med Mette og Peter der bare så SÅ søde og tillidsvækkende ud. En fantastisk kombination der virkelig talte til os. Totalt luksus for krop og sjæl.

Da den ene af os ikke har været vant til at foretage selvudvikling, havde vi – inden vi besluttede os for at tage af sted, brug for at vide om det var en mulighed, at trække sig fra en øvelse såfremt der blev brug for dette. Mette og Peter var utrolig imødekommende og åbne og det var der selvfølgelig plads til. Det gjorde at vi kunne tage af sted med en indre ro og tillid til at det ville blive en vidunderlig tur.

Vi fik et pusterum sammen i en ellers travl hverdag, hvor vi fik talt sammen på en helt anden måde end derhjemme. Vi kom i dybden med hvad det egentlig er vi drømmer om sammen og hver for sig. Vi skulle bl.a. lave et dreamboard som var en opgave der faktisk overraskede os lidt og som satte gang i noget hos os begge. Vi arbejdede med hvilke styrker vi så hos hinanden og hos os selv. Vi arbejdede meget sammen som par og delte det efterfølgende i gruppen. Det var utrolig givende, sårbart og lidt grænseoverskridende. Det er tankevækkende at tænke tilbage på, hvor meget vi delte med mennesker vi lige havde mødt. Mette og Peter gjorde dette muligt. De formåede at skabe et trygt rum lige fra vi mødte dem i lufthavnen. De havde vores ryg. Når det blev meget sårbart blev det set og vi blev grebet. Var der brug for at trække en af dem til side fordi noget var svært eller følsomt, var de der altid for en. Mette og Peter er 2 forskellige personligheder med utrolig mange kvaliteter, som er en fantastisk cocktail af det spirituelle, teoretiske og mere praktiske og meget meget mere.

Der var masser af tid til at tage en svømmetur i poolen, ligge i en hængekøje og læse en god bog, tænke tanker, gå en tur i de smukke omgivelser, sidde og snakke, tage til vinsmagning eller på en udflugt. Vi mødtes til fælles øvelser, lækre måltider, meditation og hyggede om aftenen med både dybe og sjove snakke. En af aftener lavede vi bål og sad og skrålede til en masse god musik. En anden aften var der vinsmagning med lokale vine.

Vi kan varmt anbefale dette helt igennem smukke retreat med Mette & Peter. Det er ren forkælelse. Et sted der er tid og plads til at SE hinanden og virkelig få øje på hinandens værdier og styrker. Der blev stillet opgaver og spørgsmål så vi virkelig fik talt om nogle ret vigtige emner, som vi stadig taler ud fra herhjemme.

Vi er så taknemmelige for at vi tog afsted. Vi har fået SÅ meget med hjem på alle planer og vi lærte nogle helt fantastisk dejlige mennesker at kende. Det var virkelig en stor oplevelser.

Vi gjorde det gerne igen!

Kærlig hilsen

Michael & Pernille Hartmann

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top