loader image

Jeg valgte at tage på kærligheds retreat med min partner, Mette og Peter, samt otte ukendte personer, for at få muligheden for at blive ‘tvunget’ til nogle udfordringer jeg/vi ikke nødvendigvis tager i hverdagen.

At blive sat i situationer hvor jeg, med min partner, skal tage i interessante dilemmaer op, og få set på vort samliv i nye kontekster. Få mulighed for at spejle os i hvordan andre takler forskellige udfordringer, hvorfor de bliver ved med at være lykkelige og glade for hinanden, tage et servicecheck på vores samliv.

Jeg fik det hele. Mest af alt rigtig god mulighed for at fokusere på alt det gode jeg/vi har sammen. Blive bekræftet og set af ‘kursister’, at det vi har gang i er smukt, men også få råd og sparring til hvad der kunne fungere endnu bedre. Vi fik mulighed for at fordybe os i hvad vi gerne vil med vores tid sammen. Hvad skal vore liv indeholde, og hvilke ‘mål’ vil vi gerne nå.
En meget stor gave var også at møde nogle helt nye mennesker, skabe nye venskaber og være med til at skubbe hinanden i forskellige retninger. Vi var en gruppe med ret store forskelle og forudsætninger for at dele åbent og ærligt, vise sårbarhed. Jeg oplevede skønne mennesker der pludselig åbnede sig og så helt nye ting hos hinanden. Det var meget smukt. Vi har haft en reunion siden vort retreat, hvor jeg så venner der nu, seks mdr senere, havde gennemgået en mærkbar positiv udvikling sammen. Det har været berigende . Jeg kan varmt anbefale dette retreat.

Kh Søren Huscher