Jeg er blevet meget bedre til at leve i nuet, være taknemmelig, tilgivende og tale ud fra hjertet

Jeg var vildt begejstret for muligheden med 6 ugers Grundkursus, især fordi det på denne måde gjorde det fysisk og tidsmæssigt muligt, da jeg bor i Jylland, at vælge lige præcis jer til, i min videre spirituelle rejse.
Jeg var i tvivl om jeg havde pengene til det, men det løste sig naturligvis, og jeg er så glad for at jeg gjorde det.
Når jeg skal forklare til nogen hvad det er for et slags kursus, kan jeg nogle gange komme til kort. Men når jeg fortæller at det handler om vores underbevidstheds skjulte kræfter, de mentale muskler, de universelle love og egne målsætninger i livet, giver det ofte mere mening. Alt dette krydret med åndedræts- og nærværs øvelser.
Især vores snakke omkring hvornår jeg hører min intuitive stemme ift. gamle vaner og tanker, har udviklet min evne til at vide hvornår jeg skal tro på ”det jeg hører”. Samtidig er jeg generelt blevet meget bedre til at leve i nuet, være taknemmelig, tilgivende og tale ud fra hjertet.

Kombinationen af Mette´s spiritualitet, empati og givende væsen og Peters teorier og jordbundenhed, gør bootcampen virkelig nærværende, udviklende og troværdig. Det eneste jeg ville have ønsket mig mere af, var 2-3 dages fysiske live dage i stedet for kun 1 (det er der kommet nu). Der sker altid en helt særlig synergi når man er fysisk samlet.
Jeg sender mine allerbedste anbefalinger til hvilket som helst kursus eller uddannelse Peter og Mette udbyder.
Mange kærlige hilser
Helle (mor til to skønne teenage piger)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top