loader image

… er sangen der spiller for mit indre øre. Den beskriver ret godt mit forløb på Energibevidst Lederskab. Det har været en fantastisk rejse – intet mindre!

Jeg har taget et hav af selvudviklingskurser og uddannelser i både ind- og udland og rejst kloden rundt for at blive klogere på både mig selv og andre. Min personlige rejse startede for mere end 20 år siden og slutter aldrig, men først nu, føler jeg, at jeg har fået den “værktøjskasse” med brugbare redskaber til hverdagen, der får al min viden til at hænge sammen. Energibevidst Lederskab er ikke kun teori og udenadslære – nej, det er praktiske værktøjer. Kald det et kørekort til et smukkere og lettere liv. Værktøjerne er brugbare fra dag 1. Lige NU!
Og det mest perfekte er, at de gælder hele livspaletten rundt: personligt, arbejdsmæssigt og familiemæssigt.
Jeg har fået en dybere forståelse for sindets opbygning og på smukkeste og kærlige vis skabt balance mellem krop, sind og ånd.
Sagt på en anden måde: Jeg har hævet mit “bundniveau” så udsving mellem gode og dårlige dage er blevet til gode og enestående dage.
Jeg vil for altid være Mette og Peter og resten af det meget professionelle team dybt taknemmelig for deres kærlige, anerkendende, indlevende og ægte undervisningsmetoder.
Som de siger: lær det, lev det og giv det videre. Det er hvad de gør. De er det! I virkeligheden og ikke kun på pænt papir
Nu har jeg lært og forstået det, nu lever jeg det og jeg vil elske at give det videre.