Mor til Alexander på 11 år
Først en kæmpe tak for jer og alt det fantastiske I gør, så andre mennesker trives og finder dem selv. DET VIRKER, og I gør en KÆMPE forskel.

Alexander har lige været til landsmesterskaberne, og det gik rigtig godt. Han har virkelig fundet glæden ved ishockey igen, og det ses både inden og udenfor banen, hvor han klarer sig rigtig godt. Men det bedste af det hele er, at han samtidig er en super god kammerat og så meget sig selv. Han finder ro inden i sig selv inden hver kamp, men uden at føle sig uden for, for som han selv siger, så er han lige som han skal være.

Og vi kan se ham vokse og finde sig selv mere og mere. Han forsøger ikke mere at følge alfa hannerne, men bliver hos sig selv, og det accepterer og respekterer de andre også. Han er aldrig mere ked af det, når han kommer hjem fra skolen, og hans overskud vokser dag til dag. Han er begyndt at række hånden op i timerne i skolen igen, og er blevet så glad for at gå i skole. Det er fantastisk at se ham stråle igen både i skolen og i hans fritidsaktiviteter.

Tænkt at det nu snart er et år siden, vi kom ind til jer med et meget ulykkeligt barn, som følte sig ensom og meget trist. Og nu står vi med et barn, der både stråler i skolen og ikke mindst til ishockey. Han føler sig overhovedet ikke ensom mere og har mange legeaftaler. I har en kæmpe fortjeneste for dette – og vil bare lige sende jer denne lille opdatering, så I er klar over, hvilken kæmpe forskel I gør, så andre mennesker trives og finder dem selv. En kæmpe krammer fra os alle 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top