Det er slut med at gøre det jeg er nødt til, jeg er nødt til at gøre det jeg har lyst

JA JA JA – det var lige det jeg skulle høre….da charmerende og smilende Mette Junker stod på scenen og sagde netop disse ord var jeg ikke i tvivl. Jeg MÅTTE bare være en del af det super inspirerende, hjertelige forum, med Mette som hovedperson, men ikke kun Mette, rummet var fyldt med hjertelige sjæle, som rørte mig dybt, både med og uden ord!!!

Du gør en forskel præcis som du er og du er aldrig alene – alt er i den skønneste orden når blot du følger dit hjerte og blæser på hvad andre tænker. Var bare noget at det der blev sagt første gang jeg blev inviteret af min dejlige mor til Mettes første show. Der var ingen tvivl, jeg måtte bare være en del af SOUL JOURNEY og jeg fortryder aldrig

Jeg har allerede mødt så mange skønne sjæle og bliver inspireret både i fællesskabet, men også hver morgen når Mette LIVE kl.6.15 kik-starter min dag, med ren soul food – så mit batteri er ladt op til hvad dagen måtte bringe – den bedste morgenmad man kan få. Personlig udvikling, jeg bliver mere og mere bevidst om hvad der skal til for at jeg hver dag kan være den allerbedste udgave af mig selv – TAK!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top