loader image

På Billund Skolen mener vi, at de bedste læringsforudsætninger er at være trygge og i god trivsel. Vi ønsker at holde fokus på den gode udvikling af fællesskabet, arbejde for det positive sprogbrug, samt gode måder at omgås hinanden, således at vi sikrer et trygt læringsmiljø og en god og anerkendende omgangstone blandt børn og voksne.

Samarbejdet med Kidz Academy har i høj grad været med til at understøtte dette arbejde. Deres udgangspunkt, hvor de dyrker B til B – Børn til Børn – er helt i tråd med vores forståelse af, hvor vigtigt det er at inddrage børn i læring til og imellem hinanden. Vi arbejder i mange sammenhænge ud fra tanken om, at børn – i samarbejde med og støtte fra de voksne – er dygtige til at spille hinanden stærke.

Noget af det vigtigste for børn er netop de gode relationer, og det skal både skolen og forældrene hjælpe dem med at styrke. Kidz Academy har med forløbet været med til at styrke denne forståelse blandt både børn og voksne. Deres viden og redskaber er blevet forenet med skolens hverdag, så det er lykkes at øge fokus på børnenes unikke styrker samt styrke børnenes tro på egne værdier.