Spirituel retreat

Retreatet starter med en velkomstceremoni, der markerer overgangen fra hverdagen til en oase af fred og selvforkælelse, hvor alle dine sanser kommer i spil. Vi er velsignet med de smukkeste faciliteter, der taler direkte til hjertet på Danmarks bedste badehotel – Rødvig Badehotel på Stevns.

Her får du mulighed for at fordybe dig i nuet med hjælp fra stilhedens kraft, naturens gaver og åndelige praksisser.

6.995,00 kr.

Du kan se frem til daglige sessioner med guidede meditationer, yogaøvelser, kanaliseringer og naturoplevelser, som åbner op til både din indre verden og til universet.

Vi møder solopgangen med havdyp og sauna, og du får mulighed for at opleve en dybere forståelse for forbindelsen mellem dig, naturen og universet gennem særlige naturoplevelser.

Du bliver forkælet med mad af høj kvalitet gennem hele dit ophold med de skønneste bæredygtige råvarer fra lokale producenter på Stevns. Vi tror på, at sund mad er en integreret del af vores åndelige vækst.

Ved slutningen af retreatet hjælper vores afsluttende ceremoni dig med at integrere de opdagelser og erkendelser, du har fået i løbet af retreatet. Tag disse nye perspektiver med dig hjem i hverdagen og fortsæt din rejse med et åbent hjerte og fornyet indsigt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en oplevelse, der vil vække din sjæl og nære dit sind.

Scroll to Top