Powercirkel

 

21.500,00 kr.

I hver cirkel er der plads til 12 kvindelige ledere

Du kan se frem til at være i et fortroligt og trygt rum, hvor du kan kan være fuldstændig dig selv og give slip på krav og forventninger.I hver cirkel er der plads til 12 kvinder, alle med forskellig baggrund, alder og virke, men med det til fælles, at alle er formålsdrevne og giver meget af sig selv i hverdagen for at gøre en forskel for andre.

Ved hvert cirkelmøde kan du se frem til en smukt alter dekoreret med englekort, lys, krystaller og blomster som hjælper dig ned i hjertet.Mette vil med guidede meditationer og sine clairvoyante evner give dig personlig indsigt og vejledning, så du er tro mod dig selv og har fokus på det, der er vigtigt for dig.Du vil efter hvert cirkelmøde være blevet beriget med nye indsigter, fornyet energi og god sparring og inspiration fra de andre deltagere.

I prisen er inkluderet:

8 cirkelmøder på hver 4 timer med relevant materiale, meditationstræning, åndedrætstræning, healing og  effektive øvelser og redskaber til at forbinde krop, sind og sjæl.

3 dages retreat på Rødvig Badehotel (kåret som Danmarks bedste badehotel op til flere gange) med eget værelse med bad og toilet og fuld forplejning.

Du kan allerede nu se frem til yoga, meditation, havbad, sauna, gode grin og skønne gåture i naturen.

Læs mere om retreatet her 

Der er muligt at få etableret en betalingsordning. Kontakt da Mette Junker på tel. 5190 4590 eller på mail mette@bodymindacademy.dk

Scroll to Top