loader image

Krystal Julekalender 2023

Krystal julekalender

Krystal julekalenderen er til dig, som elsker krystaller og ønsker at blive beriget med deres smukke farver, energi og budskaber hver dag i december måned til og med d. 24. december.

Krystallerne taler deres eget sprog og har en helt unik frekvens, som støtter op omkring din personlige udvikling.

Se en video, klik på den lille røde playknap på billedet.

850,00 kr. Inkl. moms

Rosakvartsen er kærlighedsstenen over dem alle, som tilskynder til den rene ubetingede kærlighed.

Seleniten giver klarhed og lys til dit indre, og er fantastisk til at rense både dig og dine krystaller uden selv at skulle renses?

Citrinen er kendt som Solens krystal og eksamensstenen, som hjælper med at opmuntre og manifestere rigdom og overflod?

Den grønne Aventurin er krystallernes svar på 4 kløveren og giver positiv energi, glæde og livslyst.

Vi elsker at nørde i krystaller herhjemme og lade dem arbejde for os. Faktisk ELSKER krystaller at komme på arbejde. Vi sætter krystallerne på arbejde ved at kode dem med mantraer og powersætninger.

Derfor har vi også kodet hver krystal i julekalenderen med en powersætning/et mantra som passer til den enkeltes krystals frekvens og potentiale, og til hvad du måtte have brug for, for at være støttet, elsket og beskyttet.

Ligeledes er ALLE krystaller i julekalenderne renset og nøje udvalgt af Viktoria og jeg ud fra størrelse, farve og kvalitet.
Krystallerne er pakket ind i smukke fine gaveæsker i 10 cm * 10 cm * 10 cm som afbilledet. Æskerne er alle hvide med guldmønster og guldtal, så man ved hvilken rækkefølge kalenderen skal åbnes i.

Hver krystal er pakket ind i silkepapir og der følger en fin beskrivelse med af hver enkelt krystal, så den kan støtte modtageren bedst muligt. Ligeledes er der en powersætning/et mantra med i hver æske, som krystallen er forstærket med. . Et eksempel kunne være: ’Du er beskyttet’ eller ’Du er højt elsket’.
Den unikke Krystal Julekalender pakkes i hånden og sendes ud fra d. 11. november. Prisen er 850 kr. Der er ekstra fragt tillæg på 41 kr. med mindre du afhenter den hos os på Frederiksberg efter aftale.

Der er et begrænset antal kalendere – 50 stk – da vi pakker alle kalendere personligt med masser af god energi og kærlighed.
Alle krystaller er nøje udvalgt af os ud fra deres energi, farve og form. Alle krystaller er i lommestørrelse og er naturligvis i god kvalitet. Størstedelen af krystallerne vil være poleret.

Kalenderen bliver først pakket, når vi kender modtageren, så vi kan stille personligt ind på hver modtager og pakke de krystaller, som passer til hver enkelt.

D. 24. december, juleaften, er en særlig dag og derfor er der også en særlig gave i kalenderen. Enten en større krystal eller et smukt krystalarmbånd.
I alle Krystal julekalenderne finder du både nye spændende krystaller og de klassiske krystaller, som er uundværlige i en krystalsamling. Vi glæder os til at pakke DIN eksklusive og unikke Krystal julekalender.

Margrethe Tang var så glad for sin julekalender, som hun havde foræret til sin mand og datter sidste år.

Hun skrev følgende til os ....
Rigtig godt nytår. Har simpelthen brug for at give jer en feed back på jeres krystal julekalender: Den bragte så mange gode hyggelige snakke, hver eneste dag i december. Jeg fik meget mere end forventet, og jeres personlige hilsner til Anne Sofie og Jesper, både til start og slut. De kunne li det, og de hyggede sig med det. Af hjertet tak.

5 stjerner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krystal Julekalender 2023”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *