loader image

Krystal Børnejulekalender 2023

I år er vi gået i tænkeboks med, hvordan vi kan lave en smuk og meningsfuld julekalender til børn, hvor de vokser dag for dag frem mod juleaften med et styrket selvværd, bedre trivsel og mere glæde.

Krystal julekalenderen er til de børn, som elsker krystaller og ønsker at blive beriget med deres smukke farver, energier og budskaber. Vi har taget de fantastiske børnekort ‘Jeg er mig’ med i den daglige kalenderæske, som ikke bare har positive budskaber men også effektive øvelser til at styrke selvværd, selvtillid, mod og glæde.

Se en video, klik på den lille røde playknap på billedet.

850,00 kr. Inkl. moms

Krystal julekalenderen er til de børn, som elsker krystaller og ønsker at blive beriget med deres smukke farver, energi og budskaber.

Vi har valgt at tage Molina Alexandras nye børnekort ‘Jeg er mig’ med i den daglige kalenderæske, da vi ganske enkelt er vilde med disse særlige positive og virkningsfulde  kort. På hvert kort er der en positiv bekræftelse, som man kan enten starte eller slutte dagen med eller bruge som en god pause i løbet af dagen.

Dit barn lærer seks elskværdige dyrehelte at kende i løbet af december måned og får styrket både selvværd og selvtillid samt lært gode redskaber til at håndtere stærke følelser. Kortene hjælper enhver barnesjæl og er både smukke og konkrete.

Til hvert kort hører en krystal, som vi har nøje udvalgt.
Krystallerne forstærker kortenes budskaber, redskaber og øvelser.
Krystallerne og kortene taler deres eget sprog og har en helt unik frekvens, som støtter op omkring dit barns udvikling.

Julekalenderen er til både små og store børn.
Ja, faktisk kan vi voksne også bruge de redskaber og øvelser, som der følger med. Så det er en rigtig god familiejulekalender.

Krystallerne og kortene er først pakket ind i silkepapir og hernæst i smukke fine gaveæsker i 10 cm * 10 cm * 10 cm som afbilledet.  Æskerne er alle hvide med guldmønster og guldtal, så man ved hvilken rækkefølge kalenderen skal åbnes i.

Julekalenderen pakkes i hånden og sendes ud fra d. 11. november.
Prisen er 850 kr.

Ønskes de resterende kort i kortsættet (Der er 40 kort i alt) samt kortæske er der et tillæg på 50 kr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krystal Børnejulekalender 2023”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *