loader image

Julekalender i de 24 styrker til de unge

Denne julekalender er tiltænkt din teenager eller den unge voksne, som dag for dag frem mod juleaften bliver støttet og styrket i sin personlige udvikling med de 24 karakterstyrker.

De 24 styrker er de kvaliteter, evner eller ressourcer, som vi alle besidder i større eller mindre grad og som bidrager positivt til vores liv og præstationer.

De 24 styrker kan dermed også omfatte både personlighedstræk, færdigheder og talenter, og de kan have en positiv indflydelse på forskellige områder af livet, f.eks. arbejde, uddannelse, relationer, sundhed og trivsel.

850,00 kr. Inkl. moms

I julekalenderen er der hver dag i december måned en smuk gaveæske indeholdende 1 karakterstyrke med tilhørende beskrivelse og 1 powerfuld krystal eller anden overraskelse til at understøtte styrken.

På den måde har man mulighed for i løbet af december måned at identificere sine 5 kernestyrker og træne i sine udviklingsstyrker. Det er også sjovt at identificere ens nærmestes styrker.

Ifølge positiv psykologi er det vigtigt at identificere og udnytte sine styrker, fordi det kan føre til større trivsel, engagement og tilfredshed i livet. Når man bruger sine styrker i hverdagen, kan man opleve større mening og formål med det, man gør, og mere overskud og energi også i de svære situationer.
De 24 karakterstyrker er en del af positiv psykologi, som er videnskaben om trivsel.
Krystallerne/overraskelserne og kortene er først pakket ind i silkepapir og hernæst i smukke fine gaveæsker i 10 cm * 10 cm * 10 cm som afbilledet.  Æskerne er alle hvide med guldmønster og guldtal, så man ved hvilken rækkefølge kalenderen skal åbnes i.
Julekalenderen pakkes i hånden og sendes ud fra starten af november.

Prisen er 850 kr.+ fragt på 41 kr. Der er et begrænset antal kalendere, da vi pakker alle kalendere personligt med masser af god energi og kærlighed.

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Julekalender i de 24 styrker til de unge”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *