loader image

6 ugers online grundkursus

Dit udbytte:

 • Du får en større bevidsthed omkring Sindets opbygning, og hvordan du kan sætte dig fri af kontrollerende og negative tanker, som dræner dig for energi og kreativitet.
 • Du bliver trænet i dine 6 mentale muskler, så du evner at se muligheder fremfor begrænsninger.
 • Du får styrket både dit selvværd og din selvtillid.
 • Du får en større forståelse for hvad energi er, og hvordan du kan arbejde med energie og hermed skabe større flow både inde i dig og omkring dig.
 • Du bliver introduceret til de universelle love, og bliver bevidst omkring, hvordan Universet er din medspiller og uundværlige hjælper i hverdagen.
 • Du får vores stærkeste redskaber og øvelser indenfor meditation, åndedræt og visualisering, så du kan komme i kontakt med dit potentiale og dine drømme og få sat handling herpå.
 • Du oplever at være i et dedikeret og kærligt fællesskab, hvor alt er muligt, og hvor vi alle er på samme bølgelængde og rejse.

Alt dette får du:

 • 6 unikke LIVE online undervisninger af hver 1,5 time. Du bliver trænet og guidet i det energibevidste arbejde og har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Alle 6 undervisninger er fra kl. 20,00 – 21,30 og kan genses på replay.
 • 6 LIVE morgenmotivationer kl. 06,30 – 06,45 hver fredag i løbet af Grundkurset, som sørger for, at du holder dig i et positivt flow.
 • Masser af enkle øvelser og redskaber til krop, sind og sjæl, som ikke bare gør din hverdag lettere, men rent faktisk ændrer dit liv.
 • Smukt illustreret arbejdsbog på 95 sider, som du kan støtte dig til og skrive i undervejs i forløbet fyldt opgaver og øvelser til at styrke dig både åndeligt og mentalt. Du modtager den både som bog og i elektronisk form. Et givende og positivt fællesskab sammen med andre, som er på samme rejse som dig, hvor vi deler og træner i et kærligt fortroligt rum på Facebook.
Samlet pris i alt 3.995 kr.

3.995,00 kr.

6 ugers ONLINE grundkursus i energibevidst lederskab – kick off 14. maj.

Det Energibevidste Lederskab handler om at kunne lede sig selv ud fra både et fysisk, mentalt og spirituelt perspektiv.

I løbet af de 6 uger kommer du på en udviklingsrejse, hvor du uge for uge bliver klogere på dig selv og dine indre processer.

Du bliver mere bevidst omkring, hvor meget dine tanker og følelser styrer din adfærd og dine handlinger, og hvordan du kan sætte dig fri af kontrol og indre begrænsninger, så du kan få handlet på det du drømmer om og leve det liv, som du fortjener.

Du lærer at åbne op for dine indre ressourcer og de universelle ressourcer og får en forståelse for, at det der foregår inde i dig er afgørende for det, du oplever i dit liv såsom dit helbred, din familie, din vægt, din økonomi, dit arbejde, dit kærlighedsforhold, relationen til dine børn, dine relationer generelt osv.

Du får nærværende undervisning, praktiske øvelser og de stærkeste redskaber indenfor meditation, visualisering og åndedrætstræning.

Du følges med ligesindede, der er på samme rejse som dig selv, og den synergi og udveksling vi skaber sammen er meget powerfull.

Efter de 6 uger, har du indsigt og redskaber, som du kan bruge til at optimere din hverdag og dit liv.

Ligeledes inviteres du med i et netværk, Soul Work Community, med andre skønne sjæle, som enten har taget vores uddannelse eller grundkursus, så du kan blive i energien og fortsat blive inspireret og træne i det energibevidste lederskab.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “6 ugers online grundkursus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *