Grundkursus

Alt dette får du:

  • 3 heldags Workshops fra kl. 10,30 – 17,30 inkl. frokost. Dagene er fastsat til d. 28. okt., d. 19. nov. og d. 9. dec. i København – pris 7.500 kr.
  • 3 online LIVE undervisninger af 1,5 times varighed – pris  3.000 kr.
  • 6 online LIVE morgenmotivationer med positive budskaber, meditation, bøn og åndedrætsøvelser af hver ca. 15 minutters varighed  – pris 700 kr.
  • Smukt illustreret arbejdsbog, som du kan støtte dig til og skrive i undervejs i forløbet fyldt opgaver og øvelser til at styrke dig både åndeligt og mentalt. Du modtager den både som bog og i elektronisk form – pris 500 kr.
  • Online Livesupport og støtte.
  • Et stærkt og positivt fællesskab, hvor vi deler og træner i et kærligt fortroligt rum på Facebook.
Samlet pris i alt 9.500 kr. (værdi 11.800 kr.)

9.500,00 kr.

6 ugers grundkursus i energibevidst lederskab – kick off 6. juni 2024.

Det Energibevidste Lederskab handler om at kunne lede sig selv ud fra både et fysisk, mentalt og spirituelt perspektiv.

På vores Grundkursus mødes vi skiftevis fysisk og online, da det er vores erfaring, at det er den bedste måde til at kunne integrere og praktisere energi- og bevidsthedsarbejdet, og opnå resultater med det samme.

I løbet af de 6 uger kommer du på en udviklingsrejse, hvor du uge for uge bliver klogere på dig selv og dine indre processer.
Du bliver mere bevidst omkring dine indre blokeringer og negative overbevisninger, som hindrer dig i at være den bedste udgave af dig selv, og du får redskaberne til at sætte dig fri af dem!

Du lærer at åbne op for dine indre ressourcer og de universelle ressourcer og får en forståelse for, at det der foregår inde i dig er afgørende for det, du oplever i dit liv såsom dit helbred, din familie, din vægt, din økonomi, dit arbejde, dit kærlighedsforhold, relationen til dine børn, dine relationer generelt osv.

Du får nærværende undervisning, praktiske øvelser og de stærkeste redskaber indenfor meditation, visualisering og åndedrætstræning.
Du følges med ligesindede, der er på samme rejse som dig selv, og den synergi og udveksling vi skaber sammen er meget powerfuld.

Efter de 6 uger, har du indsigt og redskaber, som du kan bruge til at optimere din hverdag og dit liv.

Ligeledes inviteres du med i et netværk, Soul Work Community, med andre skønne sjæle, som enten har taget vores uddannelse eller grundkursus, så du kan blive i energien og fortsat blive inspireret og træne i det energibevidste lederskab

Scroll to Top