loader image

Nytårs workshop

Nytårs workshop:

– træning i de 6 mentale muskler

Træn dine 6 mentale muskler og få større indre styrke, tryghed og overskud i 2023

– pris inkl. moms er 2500,00 kr.

Søndag d. 8. januar 2023 kl. 10 – 17 afholder vi, Peter og Mette, årets første Workshop, hvor vi træner dine 6 mentale muskler, så du kan komme rigtig godt fra start i 2023.

Du kan se frem til en hel dag fyldt med nærværende undervisning og effektive praktiske øvelser til både krop, sind og sjæl, som du kan implementere direkte i dit liv og i din hverdag.
Du får taget afsked med alt det, som du ønsker skal forblive i 2022, og inviterer det indenfor, som du ønsker at manifestere i 2023.
Du får den ro, der skal til, for at du kan lande vigtige indsigter og bliver trænet i dine 6 mentale muskler, så du evner at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Hver enkelt mentale muskel bliver gennemgået og trænet, så du ikke er i tvivl om, hvordan du selv skal fortsætte din hjemmetræning. Ligeledes krydrer vi undervisningen med positiv psykologi, som understøtter træningen på bedste vis.

Workshoppen er til dig som…

 • gerne vil stoppe med at overtænke og lære at se muligheder i stedet for begrænsninger
 • ønsker mere overskud og nærvær i hverdagen.
 • ønsker at være klogere på sammenhængen mellem krop, sind og adfærd.
 • gerne vil træne dine intuitive evner.
 • gerne vil lære at lade dit indre batteri op med enkle åndedrætsøvelser og meditation
 • interesserer dig for positiv psykologi og personlig udvikling.

Dit udbytte

 • Nærværende undervisning i hvordan dit sind fungerer, og hvordan dine tanker og følelser er afgørende for dine handlinger og resultater.
 • Træning i de mentale muskler med konkrete redskaber og øvelser, så du kan blive stærkere indeni og være bedre rustet til, når forandringerne melder sig på banen.
 • Meditations- og åndedrætstræning til at afslappe sindet og lade dit indre batteri op.
 • Udførligt materiale og en personlig gave, som fastholder dig i det, du har lært på kurset.
 • Lækker fuld forplejning fra lokale kokke, kaffe, te og chokolade i løbet af dagen.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Spørgsmål ?

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?
Kontakt mig på mette@bodymindacademy.dk eller tlf. 51904590

Workshoppen finder sted i vores kursuslokaler på Frederiksberg.

Sankt Markus Alle nr. 4., 1922 Frederiksberg.
Blot få minutters gang fra Forum Metrostation og små 15 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård.

Træning i de 6

mentale muskler

Vi mennesker er meget stærkere end vi tror

Vi mennesker er meget stærkere, end vi tror. Vores sande styrke måles dog ikke i hvor mange kilo vi kan løfte, hvor hurtigt vi kan løbe, eller hvor mange møder vi kan have i kalenderen på en dag. Vores sande styrke måles i, hvor dygtige vi er til at holde hovedet koldt og bevare overblikket, når det uforudsete opstår og det er nemt at miste kontrollen.

Ligeledes måles vores sande indre styrke i, hvor dygtige vi er til at lytte efter vores indre stemme, vores mavefornemmelse og handle herpå. Det kræver træning! Det er ikke noget vi lærer i skolen endnu, men noget som vi alle har brug for i vores liv og vores hverdag.

De negative tanker er mere intense

Vi har 60 – 80.000 tankeimpulser i løbet af et døgn, hovedet står ikke stille på noget tidspunkt, og det kan være virkelig svært at finde fred. Videnskaben dokumenterer at 70% af vores tankeimpulser er negative med mindre, vi bevidst gør noget ved dem.

Indenfor Positiv Psykologi siger man, at der skal minimum 3 positive tanker til for at udligne 1 negativ. De negative tanker er mere intense og svære at ryste af sig. Ifølge den amerikanske hjerneforsker John Cadioppo fanges vores opmærksomhed af alt, hvad der kan true os, og hermed det negative i vores liv. Hjernens mest grundlæggende funktion at kunne skelne mellem, hvad der er farligt, og hvad der er trygt.

Vi har selv evnen til at ændre de realiteter vi står i!

Også selvom vi ikke selv er direkte årsag hertil.

Det kan være rigtig svært at forstå, hvis vi ikke har lært, hvordan vores sind er bygget op, og forstået hvordan vi med vores mentale muskler kan navigere i vores tanker og følelser og hermed ændre vores handlinger og adfærd uanset hvilken realitet, vi står i.

Når vi træner vores mentale muskler, er vi i mentalt overskud og bliver ikke så let påvirket af gamle vaner, uhensigtsmæssige tankemønstre og ydre påvirkninger. Vi har alle adgang til disse mentale muskler, men stort set ingen ved, hvordan vi skal bruge dem, og som med alle andre muskler, så virker de kun, når vi træner dem.

De 6 mentale muskler er:

Fantasi, intuition, fokus, reflektion, opfattelse og hukommelse.

Referencer

Hvad siger kunderne om 1:1 med Mette Junker?

VIL DU VOKSE SOM MENNESKE, ÅBNE DIT HJERTE OG BARE BLIVE EN SMULE LYKKELIGERE SOM MENNESKE?

Så er det Mette Junker du skal en tur forbi!
Jeg har til dato aldrig mødt et mere kærligt, ærligt, loyalt, sjovt, opløftende og enestående menneske som Mette Junker.
Jeg vil vove den påstand, at alle der møder Mette Junker på sin vej er nogle af de heldigste mennesker.
Mette har en enestående evne til at åbne dit hjerte, give brugbare redskaber og flytte dig, hvis du vil.
Jeg har været så heldig, at både jeg og min familie har haft stor fornøjelse af Mettes store værktøjskasse fyldt med kærlighed og hverdagsværdi.
Jeg har været forbi Mettes klinik, deltaget på Energibevidst Lederskab forløbet og hele familien har været på Familiecamp. Og vi har alle fået GULD med os derfra.

Mette har de svar som ofte kan fylde meget, men afklares ved simple teknikker.
Jeg kunne skrive rigtig mange A4 sider fyldt med positive tilkendegivelser, taknemmelighed og kærlighed til Mette.
Men i virkeligheden kan Mette ikke beskrives – hun skal opleves.
Min allerbedste og varmeste anbefalinger.

Zennie Bonde Mogensen
Kreativ direktør Kropsinstituttet og Zen Luxury Travels

NÅR KROPPEN LARMER…

Charlotte Berg – Jan 14, 2018

Måske har du det ligesom mig? At du rigtig gerne vil styre alting med hovedet. Også hvis der er noget i kroppen “der larmer” og gør ondt. Men jeg ved nu, at det simpelthen ikke er muligt – vi kan ikke regne ALTING ud!

Min krop har i mange år “larmet”, og jeg har grublet og grublet uden at kunne “regne ud” hvorfor.
Mette inspirerede mig til ikke kun at tænke fysisk, men også at arbejde med smerterne på det ubevidste plan – lade hoved være hoved og mærke efter i kroppen. Mette har en helt fantastisk viden om, hvordan krop og psyke hænger tæt sammen – men ud over det har hun også en visdom og connection til universet, der er helt UNIK. Med hendes guidance fik jeg mærket efter og sat ord på uheldige stærke overbevisninger, der giver spændinger i kroppen – det har givet mig en fantastisk indsigt, jeg kan arbejde videre med, og som gør min krop og psyke godt.

Så har du brug for en lysende engel til at guide dig, når kroppen “larmer”, er hun lige her!