loader image

Book en samtale

Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?

Trivselsambassadøruddannelse i børnehøjde

i børnenes hovedstad

Så nærmer vi os afslutningen af 1. del på trivselsambassadøruddannelsen i børnehøjde i Billund Kommune, Børnenes Hovedstad. Og ingen tvivl om, at det unikke ved dette forløb er og bliver B til B (Børn til Børn), hvor de uddannede trivselsambassadører giver det videre til nye trivselsambassadører på egen skole og nye skoler. Ringe som også spreder sig i vandet til hjemmefronten og kommunens foreninger og sportsklubber.

Og i denne uge var børnenes forældre og bedsteforældre inviteret på skolen til børnenes manifest, hvor de uddannede trivselsambassadører fra 5. klasserne overrakte medaljer til de nye trivselsambassadører fra 4. klasserne – og Kidz Academy gav de nye trivselsambassadører anerkendende ord med på vejen – og det var der selvfølgelig også til de involverede lærere og pædagoger, som på fornemste vis har støttet trivselsambassadørerne i at give det videre.

Og hvad er det så, som børnene giver videre og lærer til hinanden?

Det er eksempelvis hvordan negativ energi kan vendes til positiv energi – hvorfor det er vigtigt at kunne trække vejret helt ned i maven, når man skal slappe af eller præstere – hvordan man kan lave et energiskjold, så man undgår at blive ramt af negativ energi – at man som et team opnår mere sammen end hver for sig – hvordan man kan skille sig af med drilletanker og drillefølelser, som sidder fast i kroppen – hvordan man lade sit indre batteri op, når man er lav på energi – og hvor vigtigt det er at give og modtage anerkendelse – den største selvværdsbooster af alle.

TAK til ALLE jer som hepper og støtter op om projektet – spreder redskaberne til jeres egne børns skoler – og gør andre kommuner opmærksomme på konceptet og ikke mindst muligheden. Vi kan GLÆDE jer med, at endnu en kommune har meldt sig på banen – i første omgang til et møde for at høre mere – og bedst af alt – Billund Kommune vil højest sandsynlig gerne stille deres uddannede trivselsambassadører til rådighed, så de kan give det videre til den nye kommune – ER DET IKKE FANTASTISK?

TAK til ALLE JER – som SAMMEN med os arbejder for at styrke Børnenes Stemme – og at det er et VIGTIGT projekt, viser dette blogindlæg fra Niklaz på 13 år: Trives børn i skolen

Hver for sig er vi unikke – SAMMEN gør vi forskellen?

Peter Junker & Team Kidz Academy

Serviceeftersyn i familiehøjde

Serviceeftersyn i familiehøjde

”Det burde være obligatorisk for ALLE familier – at få et serviceeftersyn – og sætte fokus på, hvordan vi spiller hinanden stærke som et team i familien.

læs mere

Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen.