loader image

Book en samtale

Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?

Hjerteligt velkommen til Mette Junker

Personlig coach,
mentor og spirituel vejleder

Jeg hjælper dig, som er spirituelt nysgerrig, med indsigt og redskaber til krop, sind og sjæl, som ikke bare gør din hverdag lettere, men også ændrer dit liv.

Mit univers

1:1 med Mette Junker

Guidede Meditationer

Powercirkel

E-bog

Hverdagsspiritualitet

3 spirituelle råd

Der gør din hverdag meget lettere.

Vil du ligesom mere end 700 andre også have tilsendt min populære e-bog med 3 spirituelle råd, som kan gøre din hverdag meget lettere og rent faktisk ændre dit liv?

Populært til krop, sind og sjæl

DU ER

Lige som du skal være

Jeg oplever at ALT for mange både børn, unge og voksne har mistet troen på sig selv i jagten på at passe ind i ”normalen”.

Jeg brænder for at åbne dine øjne, så du kan se dig selv og MÆRKE, hvor unik og fantastisk du er.

Jeg tror på, at der en gave i alting, også selvom indpakningen måske ikke lige er somforventet. Jeg tror på, at der er en mening og en sammenhæng med både det store og det små ilivet, og at alt er i den skønneste orden. Og sidst men ikke mindst, så tror jeg på mirakler.

Gør du mon også det?

Jeg arbejder med energi og bevidsthed og bruger mine intuitive evner, så du kan finde hjem til dig selv og stå stærkt i dit eget lys.

Som menneske har vi adgang til 3 planer, det mentale, fysiske og spirituelle plan, og jeg tror på, at når vi bruger alle 3 planer i os, så er vi i balance.

Hos mig træner vi dine mentale og intuitive evner, så du bliver endnu bedre til at passe på dig selv og mærke efter, hvad der er de rigtige valg for dig. Du får enkle og praktiske øvelser og redskaber, så du kan sætte gode sunde grænser for dig selv og lade dig selv op, så du ikke brænder ud

Bob Proctor om

Mette Junker

Er du også nysgerrig på det spirituelle?

Min gratis gruppe, Hverdagsspiritualitet, er skabt til dig, som er nysgerrig på det spirituelle og gerne vil vide mere.

Du er formentlig pænt træt af at være i underskud på flere måder og har en indre vished om, at der MÅ være mere i livet END DET, DU KAN REGNE UD.

Du har et åbent sind og vil gerne være bedre til at holde humøret højt og hjertet åbent i en travl og omskiftelig hverdag.

Udover at være en del af et givende fællesskab, vil du regelmæssigt modtage simple redskaber til krop, sind og sjæl, som gør din hverdag lettere.

Hverdagsspiritualitet

Til dig der er nysgerrig, og gerne vil vide mere.

Presse

SUNDTKVINDELIV.DK

Min tidligere pilates instruktør ringede pludselig en dag og inviterede mig med til et show ’ Luft under vingerne’. Her stiftede jeg for første gang bekendtskab med Mette Junker. I tre timer holdt hun et veloplagt show, hvor hun delte ud af sig selv og gav publikum inspiration og redskaber til at få mere overskud og glæde i hverdagen…”

DK4 – SPØRG DIREKTE

Klik på billedet for at se udsendelsen