Sommercamp 2023

Sommercamp 2023 – camp for børn og unge

Fredag d. 7. juli til søndag d. 9. juli

Vi giver børn og unge en stærk platform at stå på – så de tror på sig selv og finder ud af, hvad der gør dem unikke.

Sommercamp for børn og unge.

– pris fra 3.500,00 kr.

ALLE børn og unge er vigtige og har noget særligt at bidrage med – og det er vores opgave og mål – at alle deltagende på vores camps for børn og unge kommer til at eje denne følelse.

Programmet er nøje tilrettelagt og udgør en fin balance imellem aktiviteter, øvelser, krea, nærvær, bålhygge, fordybelse, leg, bevægelse, grin og masser af glæde.

Nedenfor på siden kan du læse meget mere om indholdet på vores Camps, teamet, praktisk info og hvad dit barn og/eller unge menneske kan glæde sig til.

Og en ting er sikkert, du får et træt og glad barn / ungt menneske med hjem, som har fået fyldt sin rygsæk op med livsgivende trivselsredskaber og gode oplevelser – til brug på sin videre rejse i livet.

Sommercamp 2023

Tilmeld dit barn

Tilmeld barn og en forælder

Pris
Prisen pr. barn/ung er 3.500 kr. inkl. materialer og fuld forplejning – og med unik mulighed for at deltage som forælder i alt 4.800 kr.

Praktisk information

Hvor
SommerCamp 2023 afholdes på Livsstilsefterskolen Hjarnø i samarbejde med BGI akademiet – i trygge, rummelige og hjertelige rammer – og ved natur, strand og hav.

Tilmelding
Ved tilmelding beder vi dig oplyse navn, alder og eventuelle forhold vi skal tage hensyn til. Endvidere beder vi dig skrive dine kontaktoplysninger, så vi kan ringe til dig og høre, hvordan vi kan give dit barn / unge menneske, og måske dig, den bedst mulige oplevelse på vores SommerCamp.

Unik mulighed til forældre for at være sammen med sit barn på Camp

På alle camps giver vi dig, som forælder, en unik mulighed for at være sammen med dit barn på camp. En unik mulighed, som mange forældre benytter sig af, da de oplever og ser sit barn i en anden kontekst, end dagligdagen måske tillader. Samtidig har du og dit barn 3 dages nærvær, kvalitetstid og uforglemmelige oplevelser sammen, som med sikkerhed vil styrke jeres samspil og fælles forståelse af hinanden i dagligdagen. Som deltagende forælder betaler du derfor KUN 1.300 kr., da vi gennem årene har set og oplevet, hvor værdifuld denne mulighed er – og gerne vil, at så mange forældre som muligt griber denne helt særlige og unikke mulighed.

Børn til Børn & Ung til Ung

Børn til Børn & Ung til Ung er omdrejningspunktet på alle vores Camps, da vi af erfaring ved, at der hvor børn og unge boostes allermest på selvværd, trivsel og fællesskab – er når børn og unge anerkender og spiller hinanden stærke i børnehøjde og ungehøjde.

Teamet på vores Camps

På vores SommerCamp og EfterårsCamp møder du altid et meget engageret, kompetent og professionelt team af både voksne, børn og unge.

Alle voksne i teamet er uddannet på vores mentor uddannelse, Energibevidst Lederskab – og alle børn og unge i teamet har gået på Kidz Academys intensive forløb “Du er Unik”.

Herudover arbejder voksenteamet til daglig med børn og unges trivsel, og ud fra mottoet ”Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen”.

Uden mad og drikke duer helten ikke…

Vi prioriterer maden højt, og ser vigtigheden af, at den er nærende, farverig og primær økologisk. Vi har erfaring med, at ellers kræsne børn og unge får mod på at kaste sig ud i vores madunivers, og at alle maver bliver mætte.

Har dit barn / unge menneske allergier, intolerancer eller særlige behov, så vil vi meget gerne vide det. Vi er vant til at navigere i gluten- og laktose intolerancer.

Som deltager får du:

  • En SommerCamp, som giver børn og unge en stærk platform at stå på – så de tror på sig selv og finder ud af, hvad der gør dem unikke.
  • En SommerCamp, som dyrker og styrker selvværd, trivsel og fællesskab i børnehøjde og ungehøjde gennem leg, bevægelse, aktiviteter og fordybelse – og ud fra mottoet “Hver for sig er vi unikke, sammen gør vi forskellen”
  • En SommerCamp, som foregår i trygge rammer, hvor dit barn bliver set, hørt og forstået, som det er. Omgivet af smuk natur – og med et passioneret og erfarent team, som vil gøre alt for, at dit barn får en uforglemmelig oplevelse – og redskaber til at stå endnu stærkere i livet.
  • En SommerCamp, hvor vi giver dig, som forælder, en unik mulighed for at være sammen med dit barn på camp. En unik mulighed, som mange forældre benytter sig af på vores camps, da de oplever og ser deres barn i en anden kontekst, end dagligdagen måske tillader. Samtidig har du og dit barn 3 dages nærvær, kvalitetstid og uforglemmelige oplevelser sammen, som med sikkerhed vil styrke jeres samspil og fælles forståelse af hinanden i dagligdagen.

Referencer

Hvad siger kunderne om vores SommerCamp

En af de ting jeg godt kunne lide ved Kidz SommerCamp var, at alle menneskerne ville hinanden det bedste, hvilket man ikke ser så tit i hverdagen.

Vi lærte også, hvordan vi kunne blive mere positive i det ellers meget negative samfund, vi lever i i dag. Kidz Børnecamp er et sted, hvor janteloven ikke gælder, og andre kun bliver glade, når du taler godt om dig selv og hvad du har opnået. For selvom nogen måske er bedre eller har har opnået mere, er der ingen der har den samme historie og været igennem præcis det du har. På campen er man sammen med en masse mennesker i forskellige aldre, og man lærer konstant noget fra hinanden, og det er også et sted, du lærer mere om dig selv og arbejder med dig selv.

Sofia Hammer - 14 år

Hvis man har det svært i fritid eller skole, og mangler positive tanker om sig selv og andre, så er Kidz SommerCamp et godt sted at lære det.

Man lærer også at snakke positivt til andre, så flere kan lide en, og man undgår problemer og skænderier. Og så har jeg lært nogle rigtig gode redskaber til at beskytte mig mod dårlige tanker.

Theodor U. Holst - 10 år

Jeg var 8 år, da jeg var på Kidz SommerCamp første gang.

Jeg havde et meget lavt selvværd, og det var virkelig svært for mig at komme ud af min komfortzone og prøve nye ting, fordi jeg var så genert, som jeg var. SommerCampen var starten på en vild rejse sammen med Kidz Academy, som har medført, at jeg er kommet med i teamet på børne- og familiecamps, og jeg vil ikke bytte muligheden for noget andet.

Stine Hjorth - 12 år