Mette Junker Foredrag

Spiritualitet i hverdagen

et foredrag til dig, som er nysgerrig på det spirituelle og ønsker at vide mere.

Mette brænder for med sine nærværende foredrag at skabe indsigt omkring, hvordan du kan øge din bevidsthed og administrere din energi, så du oplever mere glæde, overskud og flow i hverdagen.

Mette formår at løfte energien hos sit publikum på en jordnær måde, så man føler sig tryg og har lyst til at bevæge sig ud i det nye og ukendte.

Står vi alene i det ukendte bliver de fleste af os bange. Livet kan både forekomme os hårdt og svært og ensomt – og det er kun, når vi mødes i vores hjerter, at vi kan genskabe lysten, tilliden og skaberkraften.
Når vi lykkes med det, skaber vi grundlag for livslang trivsel. Og det er det, man som deltager oplever, når Mette tager scenen og os alle i hånden.

Mette har en fortid som elitedanser og valutadealer i London, indtil et voldsomt wakeup call førte hende ind på en helt anden, langt mere berigende livsbane.

Med hendes foredrag ønsker hun at…

  • skabe et højere bevidsthedsniveau på en jordnær måde.
  • skabe en bedre og mere positiv indre OG ydre dialog.
  • at give hverdagseksempler og redskaber, som er lette at forholde sig til og integrere.
  • give ro i maven med øvelser, forskning og evidens.
  • smil på læben og glæde i hjertet.

Hendes foredrag har typisk en varighed på 1,5 time.

Praktiske oplysninger:
Foredraget henvender sig til både mindre grupper på 8 – 10 deltagere og større grupper.
Ved mindre grupper kan Mette også lave korte intuitive klarsynslæsninger til hver enkelt deltager udfra, hvad hun oplever af potentiale og eventuelle forhindringer, der skal ryddes af vejen.

Ønsker du et foredrag, så udfyld gerne nedenstående formular, så glæder vi os til at kontakte dig - og, i fællesskab, finde det foredrag, som matcher dine/jeres behov og ønsker.
Foredrag til forældre

Tøv ikke med at kontakte os såfremt du måtte have nogle spørgsmål.

Kontakt os for evt. mere info her:

Scroll to Top