loader image

Book en samtale

Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?

Vores – DNA

Professionel

Vi fremstår professionelle i alt, hvad vi gør.

Vores vision

Body Mind Academy er en bevægelse i stærk udvikling, en bevægelse hvor forskelligheden skaber helheden. Vi har en stærk vision og nogle stærke værdier.

Vores vision er at dyrke det unikke i børn, voksne og familier – ud fra at Livsglæde er fundamentet, Hjertet er drivkraften og Hjernen er midlet.
Hver for sig er vi unikke – SAMMEN gør vi forskellen.

Vores værdier

Vi arbejder hos Body Mind Academy efter 7 værdier, som vi forsøger at efterleve i alt, hvad vi foretager os.

Du kan på de efterfølgende sider læse om disse 7 værdier, og herigennem få en bedre forståelse for, hvem vi er og hvorfor vi gør, som vi gør.

Vores værdier

Vi arbejder hos Body Mind Academy efter 7 værdier, som vi forsøger at efterleve i alt, hvad vi foretager os.

Du kan på de efterfølgende sider læse om disse 7 værdier, og herigennem få en bedre forståelse for, hvem vi er og hvorfor vi gør, som vi gør.

Passion

Vi gør ikke noget halvt.

Vi er drevet af noget der er større end os, nemlig at se og opleve vores medmennesker, såvel børn, voksne og familier vokse, komme i balance og være den bedste udgave af sig selv. Vi giver ikke op, men finder gaven og vejen i det som ser svært og komplekst ud i nuet.

Body Mind Academys DNA

Enkel

Livet er enkelt og simpelt men gøres tit komplekst og dermed svært at leve. Vores redskaber og metoder er enkle og simple, så de er nemme at gå til samt give videre. Samfundet har en tendens til at tro, at jo mere komplekse løsninger desto bedre. Vi tror på det modsatte og arbejder herudfra. Vi lever efter devisen, én ting ad gangen og det vigtigste først.

Nytænkende

Vi er ikke bange for at gå mod strømmen, hvis hjertet er med og det herigennem føles rigtigt. Vi er ikke bange for at udleve noget, som ikke er tænkt eller gjort før. Vi har fokus på mulighederne og ikke begrænsningerne. Det kræver af og til et stort MOD at være nytænkende, ligesom det kræver, at vi kan lide at vende ting på hovedet.

Givende

Vores mål er altid at give mere end hvad der forventes. Vi ønsker at glæde, forkæle og røre vores medmennesker lige dér, hvor det gør en forskel – i HJERTET. Glæde er hjertets sprog og vores drivkraft. Glæde spreder sig som ringe i vandet og kan overvinde selv de mørkeste tanker og følelser.

Ærlig

Vi er ærlige over for os selv og hinanden. Vi lever efter de universelle love og har respekt for de menneskeskabte love. Vi tror på, at alt hvad vi giver ud kommer tilbage – måske ikke samme sted fra – måske ikke i samme form – men det kommer altid tilbage.

Rummelig

Vi møder ALLE mennesker i en KÆRLIGHED. Ingen over eller under. Vi dømmer ikke mennesker – vi vælger at forstå menneskers tanker, følelser og handlinger selvom sidstnævnte indimellem kan være svært.