De 3 trin, der sikrer din trivsel

De 3 trin til bedre trivsel

Styrk din trivsel med dette program trin for trin.

Med dette Trivselsprogram – De 3 trin, der sikrer din trivsel, bliver du ført igennem 3 trin, som er fundamentale for din trivsel.

Programmet er bygget op omkring en trivselstrappe – en trappe som er blevet udviklet gennem vores mangeårige arbejde med at styrke selvværd, trivsel og fællesskaber.

Programmet er let anvendeligt og giver en forståelse for, hvad der skal til for at skabe god trivsel.

Programmet kan bruges både personligt, i familien og på arbejdspladsen, og  opmuntrer dig til at lytte til dig selv, sætte sunde grænser og pleje både krop og sind.

Det handler nemlig om DIG! Om dine behov og dine indre processer.

Selvom eksterne faktorer og livsomstændigheder også kan påvirke vores trivsel, er det vores indre tilstand og det indre arbejde, der spiller en central rolle i at opnå og opretholde trivsel. Når vi trives indeni, kan vi bedre håndtere og tilpasse os eksterne omstændigheder og stå på et solidt og trygt fundament med et sundt selvværd.

Med dette program får du 3 videoundervisninger på hver ca. 20 minutter og en 20 siders guide, som hjælper med, hvordan du opbygger et sundt selvværd og styrker din trivsel.

Hvad får du med i vores produkt.

De 3 trin, der sikrer din trivsel

VIDEO 1

Forudsætningen for god trivel.

Når vi taler trivsel, så glemmer vi ofte det helt fundamentale, der forudsætter god trivsel.

I dette modul løfter vi sløret for de 3 overordnede ting, der skal være på plads for at kunne trives. En af dem er TRYGHED.

Tryghed er en forudsætning for vækst og udvikling. Når vi føler os trygge, er vi mere tilbøjelige til at tage risici, udforske nye muligheder og begå og lære af vores fejl.

Vi tager udgangspunkt i en stor undersøgelse fra Gallup, hvor 198.000 mennesker er blevet adspurgt, hvad der skal til for at trives. 

Spilletid 18,52 minutter.

VIDEO 2

Sådan opbygger du et sundt selvværd

Vi oplever i dag uhyggeligt mange mennesker, særligt børn og unge med et lavt selvværd. Et sundt selvværd er en afgørende faktor for at vi trives. Vi lever i et præstationssamfund, hvor vi bliver målt og vejet på det vi præsterer og leverer, men ikke på den vi er, og de kvaliteter vi besidder som menneske.

Med et sundt selvværd kan vi begå fejl, blive afvist, såret og opleve modgang og på trods af det stadig føle os helt ok og værdifulde som mennesker.

Med at sundt selvværd er vi bedre til at tro på det, vi mærker og lytte efter hvad vores krop fortæller os.

I dette modul kan du glæde dig til at få en større forståelse for, hvad et sundt selvværd er, og hvordan du styrker dit selvværd.

Spilletid 19,07 minutter.

VIDEO 3

Trivel starter indfra

Trivsel starter indefra! Den største årsag til stress er den mentale og følelsesmæssige stress.

Den måde, hvorpå vi tænker om os selv, andre mennesker og verden omkring os, er altafgørende for vores trivsel. Negative tankemønstre og begrænsende overbevisninger og vaner hæmmer vores trivsel.

I dette modul dykker vi ned i, hvordan du med øget opmærksomhed på dine tanker og følelser, kan styrke din trivsel. Du kan også glæde dig til en historiefortælling fra Peter, som virkelig sætter tingene i perspektiv.

Spilletid 23,34 minutter.

E-BOG

E-bog

Med denne e-bog får du værdifuld vejledning til at skabe et solidt fundament for en god og stærk trivsel.

Uanset om du er nybegynder eller allerede er på trivselsrejsen, vil denne e-bog inspirere dig til at leve et mere tilfredsstillende og glædesfyldt liv.

Bogen udtrykker via illustrationer og eksempler, hvordan du trin for trin kan styrke din trivsel.

20 sider i alt.

De 3 trin, der sikrer din trivsel

Et let anvendeligt og stærkt trivselsprogram til dig, din familie og/eller arbejdsplads.

Inkluderet i programmet er 3 undervisningsvideoer på i alt 62 minutter og en e-bog fyldt med inspiration og reflektion til at styrke trivslen i hverdagen.
Prisen er kun 449 kr. (værdi 750 kr)

De 3 trin der sikrer din trivsel

Aktuelt lige nu hos

Body Mind Academy

UDDANNELSE
i Energibevidst Lederskab
Powercirkel
For kvindelige leder
KÆRLIGHEDS RETREAT
i Piemonte
SOMMERCAMP 2024
for børn og forældre
Scroll to Top