loader image

Book en samtale

Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?

Energibevidst Lederskab
Referencer

TIDLIGERE DELTAGERE

Uddannelsen Energibevidst Lederskab har været med til at løfte min bevidsthed om egne styrker. Mette og Peter er eminente til at gribe det, der er vigtigt for den enkelte i rette øjeblik. De formår både at fastholde, indkredse og skabe sammenhæng i et større perspektiv på en gang.

Jeg er blevet en bedre udgave af MIG, og jeg har dermed fået mere overskud og mod til at turde tage tid til at mærke efter, inden jeg træffer beslutninger og handler – både i forhold til mit arbejdsmæssige, personlige og familiemæssige plan.

Det værdifulde fællesskab, der er opstået på holdet, er helt unikt, og jeg er dybt taknemmelig for, at Mette og Peter har skabt rum for dette – jeg er sikker på, at jeg har fået dybe, meningsfulde venskaber for livet!

Nina Christensen

Viceskoleleder

For mig har deltagelsen på Energibevidst Lederskab hos Body Mind Academy været en kæmpe gave på det helt rigtige tidspunkt i mit liv. Da jeg startede på Energibevidst Lederskab stod jeg midt i en livskrise. Jeg havde skiftet job et par gange over en kort periode, var flyttet fra min kæreste gennem mange år og mor til mine to dejlige børn. Jeg stod derfor i en meget sårbar position, ved en milepæl, hvor jeg kunne vælge hvilken vej livet nu skulle bringe mig.

Energibevidst Lederskab kom derfor på det helt rigtige tidspunkt i mit liv. Her fik jeg værktøjer og sparring til at vælge den rette vej i livet for hele mig, ikke kun i en arbejdskontekst eller i det private, men for mig som et helt menneske. Jeg fik mulighed for at grave ned i fortiden, gøre op med mindre konstruktive mønstre og definere min platform i livet. Det har sendt mig godt på vej i den rigtige retning, med en værktøjskasse, der skal sikre, at jeg forbliver på det rette spor.

Med en baggrund som civilingeniør, er der ingen tvivl om at jeg på Energibevidst Lederskab er blevet udfordret på mit syn på verden. Samspillet mellem Peter og Mette har dog gjort, at jeg har kunnet forankre, selv de lidt højtflyvende emner, med en relation til noget konkret. Samtidigt har jeg været åben og har ladet mig udfordre på mit syn på tilværelsen. Dette har åbnet op for nye vinkler på livet og har givet øget indsigt og forståelse for mig selv og for andre.

Rasmus Dyhrberg

Specialist og leder I PFA

For mig er Energibevidst Lederskab en rejse i, for og med mig selv og mine piger En uddannelse, hvor jeg har lært en masse om, hvad det er min krop fortæller mig, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg tog beslutningen på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var træt, kørt fast og ikke rigtig kunne finde motivation i noget som helst. 

Mette og Peter forstår på smukkeste vis at dele ud af deres viden med redskaber, der gør det lettere at kontrollere negativ energi og negative følelser i kroppen og forstå hvorfor. Jeg er udstyret med simple værktøjer, som kan bruges aktivt på daglig basis, både for at ændre en negativ retning i hoved og krop, men også for at være på forkant og forhindre de pressede situationer. 

Jeg er under forløbet blevet opmærksom på, hvor vigtigt det er at gøre noget jeg har lyst til, i stedet for noget jeg skal, bør og kan, samt hvad det betyder for min performance og mennesker omkring mig. Vigtigst af alt også at have fundet ud af hvornår jeg ”shiner”. Det vi lærer her, og den øgede bevidsthed, burde vi lære langt tidligere i livet. Det ville forhindre mange tilfælde af stress, depression og livskriser. 

Jeg kan på det varmeste anbefale alle, der har mod på at lære noget nyt om sig selv og lyst til at udvikle sig som menneske, at deltage på Energibevidst Lederskab.

Helle Højager Eriksen

Sælger og iværksætter

I can see clearly now the rain has gone… er sangen der spiller for mit indre øre. Den beskriver ret godt mit forløb på Energibevidst Lederskab. Det har været en fantastisk rejse – intet mindre!

Jeg har taget et hav af selvudviklingskurser og uddannelser i både ind- og udland og rejst kloden rundt for at blive klogere på både mig selv og andre. Min personlige rejse startede for mere end 20 år siden og slutter aldrig, men først nu føler jeg, at jeg har fået den “værktøjskasse” med brugbare redskaber til hverdagen, der får al min viden til at hænge sammen. Energibevidst Lederskab er ikke kun teori og udenadslære – nej, det er praktiske værktøjer. Kald det et kørekort til et smukkere og lettere liv. Værktøjerne er brugbare fra dag 1. Og det mest perfekte er, at de gælder hele livspaletten rundt: personligt, arbejdsmæssigt og familiemæssigt.

Jeg har fået en dybere forståelse for sindets opbygning og på smukkeste og kærlige vis skabt balance mellem krop, sind og ånd. Sagt på en anden måde: Jeg har hævet mit “bundniveau” så udsving mellem gode og dårlige dage er blevet til gode og enestående dage.
Jeg vil for altid være Mette og Peter og resten af det meget professionelle team dybt taknemmelig for deres kærlige, anerkendende, indlevende og ægte undervisningsmetoder.

Som de siger: lær det, lev det og giv det videre. Det er, hvad de selv gør. De er det! I virkeligheden og ikke kun på pænt papir

Nu har jeg lært og forstået det, nu lever jeg det – og jeg elsker at give det videre.

Zennie Storm

Direktør Zen Luxury Travels