loader image

Book en samtale

Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?

Grundkursus

7 ugers Grundkursus i Energibevidst Lederskab – kick off 28. januar.

Tilmelding er nu åben.

Det Energibevidste Lederskab handler om at kunne lede sig selv ud fra både et fysisk, mentalt og spirituelt perspektiv.

På vores Grundkursus mødes vi skiftevis fysisk og online, da det er vores erfaring, at det er den bedste måde til at kunne integrere og praktisere energi- og bevidsthedsarbejdet, og opnå resultater med det samme.

I løbet af de 7 uger kommer du på en udviklingsrejse, hvor du uge for uge bliver klogere på dig selv og dine indre processer.
Du bliver mere bevidst omkring sindets opbygning, og hvordan du med energiarbejdet kan lede energien og hermed være tro dit hjerte og opnå de resultater, du ønsker i dit liv og din hverdag, om det så er på det familiemæssige plan, arbejdsmæssige plan eller personlige plan.

Du lærer at åbne op for dine indre ressourcer og de universelle ressourcer og får en forståelse for, at det der foregår inde i dig er afgørende for det, du oplever i dit liv såsom dit helbred, din familie, din vægt, din økonomi, dit arbejde, dit kærlighedsforhold, relationen til dine børn, dine relationer generelt osv.

Du får nærværende undervisning, praktiske øvelser og de stærkeste redskaber indenfor meditation, visualisering og åndedrætstræning.
Du følges med ligesindede, der er på samme rejse som dig selv, og den synergi og udveksling vi skaber sammen er meget powerfuld.

Efter de 7 uger, har du indsigt og redskaber, som du kan bruge til at optimere din hverdag og dit liv.

Ligeledes inviteres du med i et netværk, Soul Work Community, med andre skønne sjæle, som enten har taget vores uddannelse eller grundkursus, så du kan blive i energien og fortsat blive inspireret og træne i det energibevidste lederskab

Vores formål med Grundkurset er:

 • At gøre dig bevidst omkring dine indre tanke- og følelsesprocesser, så du kan stoppe dig selv, når begrænsende overbevisninger tager over, og i stedet fokusere på det, der giver dig energi og gør dig glad.
 • At introducere dig for Sindets opbygning samt træne dine 6 mentale muskler, så du evner at se muligheder fremfor begrænsninger.
 • At forstå hvad energi er, og hvordan du kan arbejde med energien og hermed skabe mere flow både på de indre og ydre planer.
 • At styrke dit selvværd og træne dig i at modtage.
 • At introducere dig for de universelle love, og hvordan du kan kontakte og bruge universet, og alt hvad det indeholder, som din medspiller og uundværlige hjælper i hverdagen.
 • At give dig vores stærkeste redskaber og øvelser indenfor meditation, åndedræt og visualisering, så du kan komme i kontakt med dit potentiale og dine drømme og få sat handling herpå.
 • At give dig oplevelsen af at være i et dedikeret og kærligt fællesskab, hvor alt er muligt, og hvor vi alle er på samme bølgelængde og rejse.

Alt dette får du:

 • 3 heldags Workshops fra kl. 10,30 – 17,30 inkl. frokost. Dagene er fastsat til d. 28. jan., d. 10. feb. og d. 16. marts i København – pris 7.500 kr.
 • 3 online LIVE undervisninger af 1,5 times varighed – pris  3.000 kr.
 • 7 online LIVE morgenmotivationer med positive budskaber, meditation, bøn og åndedrætsøvelser af hver ca. 15 minutters varighed  – pris 700 kr.
 • Smukt illustreret arbejdsbog, som du kan støtte dig til og skrive i undervejs i forløbet fyldt opgaver og øvelser til at styrke dig både åndeligt og mentalt. Du modtager den både som bog og i elektronisk form – pris 500 kr.
 • Et stærkt og positivt fællesskab, hvor vi deler og træner i et kærligt fortroligt rum på Facebook.
 • 2 måneders online adgang til Soul Work Community – et nætværk kun for energibevidste ledere. Værdi 690 kr.
Samlet pris i alt 9.500 kr. (værdi 12.400 kr)

Betal i rater

Det er muligt at betale over 3 rater

1. rate på kr. 3.500 betales ved tilmelding.
2. rate på kr. 3.000 betales primo januar.
3. rate på kr. 3.000 primo februar.

Kontakt Mette Junker på mette@bodymindacademy.dk for at aftale nærmere.

HELDAGSWORKSHOPS: (fysisk fremmøde i Kbh.)

 • Søndag d. 28. januar kl. 10,30 – 17,30.
 • Lørdag. d. 10. februar kl. 10,30 – 17,30.
 • Lørdag. d. 16. marts kl. 10,30 – 17,30.

ONLINEUNDERVISNINGER: 

 • tir. d. 6. feb. kl. 20,00 – 21,30.
 • lør. d. 24. feb. kl. 9 – 10,30.
 • søn. d. 3. marts kl. 9 – 10,30.

Alle disse, kan ses på replay. 

MORGENMOTIVATIONER: 

 • Fredag d. 2. feb. kl. 6,30 – 6,45.
 • Fredag d. 9. feb. kl. 6,30 – 6,45.
 • Fredag d. 16. feb. kl. 6,30 – 6,45.
 • Fredag d. 23. feb. kl. 6,30 – 6,45.
 • Fredag d. 1. mar. kl. 6,30 – 6,45.
 • Fredag d. 8. mar. kl. 6,30 – 6,45.
 • Fredag d. 15. mar. kl. 6,30 – 6,45.

Alle disse optages LIVE og kan ses på replay.

Til hvert modul er tilknyttet 1 heldags workshop, online undervisninger og morgenmotivationer, hvor der er rig mulighed for at udvikle, afvikle og stille spørgsmål.

Vi er klar over, at alle har en travl kalender, så hvis du ikke har mulighed for at deltage på 1 af workshopdagene, så kan du tage det helt roligt for vi vil sørge for, at du bliver opdateret via lydoptagelser og materiale fra dagen.

Modul

1

Modul 1

Trivsel og træning af dine mentale muskler.

På dette modul inviterer vi dig ind i et positivt univers, hvor du får en større forståelse for, hvad der skal til for at trives og performe uden at brænde ud. 

Du lærer hvad der er afgørende for dine resultater såvel personligt, familiemæssigt og arbejdsmæssigt. 

Med praktiske øvelser til både krop og sind, eksempler fra hverdagen og træning af dine mentale muskler, bliver du bevidst omkring din kerne og din platform. 

Dette modul har en fin balance mellem teori og praksis og med nærværende undervisning, effektive øvelser og redskaber bliver du klædt på til at implementere det du lærer i din hverdag og i dit liv, så du er bedre rustet når livet viser tænder og frygten banker på døren.

Du bliver endvidere trænet i at tænke i muligheder i stedet for begrænsninger og være mere kærlig og autentisk overfor dig selv. Sagt med andre ord, at leve fra hjertet og bruge de ressourcer du har til rådighed der.

Modul

2

Modul 2

Din underbevidstheds skjulte kræfter

– lær at afkode dine indre dialoger og bliv din egen bedste leder.

På dette modul bliver du bevidst omkring, hvordan din underbevidsthed og dine følelser styrer din adfærd og dine handlinger (eller mangel på samme).  Din underbevidsthed husker alt hvad du har oplevet i dit liv.

Og det er via underbevidstheden du kan få adgang til de blokeringer og ubalancer, du måtte have både fysisk og følelsesmæssigt. Vi bruger redskaber som meditation, åndedrætstræning og visualisering til at neutralisere negative programmer og fejlagtige overbevisninger, så du kan være mere glad, fri og ubesværet i dit liv og din hverdag.

Modul

3

Modul 3

Alt er energi

Alt i os og omkring os er energi. Og alt er tilstede og til din rådighed lige nu! Bare på forskellige frekvenser og vibrationsniveauer.

På dette modul lærer du, at du selv kan styre og administrere din energi og hermed dine resultater på både det personlige, familiemæssige og arbejdsmæssige plan. 

Med energiarbejdet kommer du fra hovedet ned i kroppen. Det er fra kroppen, du henter din energi. Og når du er i kroppen, så er dine udsving ikke så store, og du kan bevare dit overskud i stedet for at brænde ud.

Du får endvidere en dybere forståelse for, hvordan du kan manifestere det, du ønsker i dit liv og din hverdag, og en større bevidsthed omkring Universets Love, og hvordan du kan bruge universet som en (uundværlig) medspiller i din hverdag.

Grundkurset er til dig, som er nysgerrig  efter at lære mere omkring energi- og bevidsthedsarbejdet.

Du er nysgerrig på at blive bedre til at administrere din energi, så du ikke brænder ud. Du mærker energier og stemninger i rum og hos mennesker, men kunne godt bruge nogle redskaber og teknikker til at være bedre til at passe på dig selv og din egen energi.

Du vil gerne være bedre til at lytte til din intuition og stå fast i det du mærker. 

Grundkurset henvender sig i særdeleshed også til unge mennesker mellem 17 og 25 år.
De får en særlig rabatpris på 5.250 kr
.

Skulle du af en eller anden uforklarlig årsag fortryde din tilmelding, har du selvfølgelig mulighed for at få dine penge igen pånær udgift til arbejdsbog på 500 kr. Fortrydelsesretten bortfalder efter 8 dage fra kick off.

Referencer

Hvad siger kunderne om vores Grundkursus i Energibevidst Lederskab?