loader image

Book en samtale

Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?

Vores Trivselsunivers

Energibevidst Lederskab

Til voksne og virksomheder

Kidz Academy

Til skoler og familier

Motivation & indre lederskab.

Foredrag

Mette Junker

Hverdagsspiritualitet

Eventyr, nærvær & personlig udvikling

Retreats

Vi styrker trivslen og skaber stærke og trygge fællesskaber i virksomheder, ude på skoler og institutioner og i familierne.

Video om Body Mind Academy

Et akademi som siden 2005 har styrket trivslen og opbygget stærke og trygge fællesskaber på skoler og institutioner, i virksomheder og i familier.

Vores DNA

Vores formål er at styrke og dyrke det unikke i børn, voksne og familier ud fra at livsglæde er fundamentet, hjertet er drivkraften og hjernen er midlet. Vores mål er altid at give mere end hvad der forventes.

Hvem er vi?

Vi er 2 ildsjæle, som har de samme livsdrømme, mål og værdier. I vil opleve os som meget forskellige, hvilket er vores store styrke. Vi har stor respekt for hinandens kompetencer og arbejder og lever ud fra, at forskelligheden skaber helheden.

Støt trivslen i Danmark

ALLE mennesker har noget særligt og unikt at bidrage med uanset, om vi befinder os i børnehøjde, ungehøjde eller familiehøjde. MEN langtfra alle børn, unge og familier ejer denne følelse.

Gratis

Podcast

I vores nye podcast deler vi ud af vores livshistorie, hverdag og erfaringer med det formål at inspirere og styrke dig, din familie og/eller virksomhed.

Gratis

E-bog

Her kan du downloade vores gratis e-bog "Sådan ændrer du tonen og stemningen fra negativ til positiv" til glæde og inspiration til din hverdag.

Gratis

Blog

Vi deler ud af vores værktøjskasse og giver gode tips og hacks til at styrke selvværd, trivsel og indre lederskab.

Gratis

E-bog

Her kan du downloade vores gratis e–bog til glæde og inspiration til din hverdag. ”3 spirituelle råd”, der kan gøre din hverdag lettere og måske ændre dit liv.

Er du også nysgerrig på det spirituelle?

Vores gratis gruppe, hverdagsspiritualitet er skabt til dig, som er nysgerrig på det spirituelle og gerne vil vide mere.

Du er formentlig pænt træt af at være i underskud på flere måder og har en indre vished om, at der MÅ være mere i livet END DET, DU KAN REGNE UD.

Du har et åbent sind og vil gerne være bedre til at holde humøret højt og hjertet åbent i en travl og omskiftelig hverdag.

Udover at være en del af et givende fællesskab, vil du regelmæssigt modtage simple redskaber til krop, sind og sjæl, som gør din hverdag lettere.

Hverdagsspiritualitet

Til dig der er nysgerrig, og gerne vil vide mere.

Referencer

Hvad siger vores kunder?

Hos Body Mind Academy har vi haft tusinder af kunder og klienter siden 2005 og har ligeledes afholdt utallige kurser, workshops, foredrag, retreats og uddannelser, hvor trivsel og personlig vækst har været omdrejningspunktet.

Vores kunder er erhvervsledere, børn og unge, elite sportsfolk, skoler, ildsjæle, sansestærke, mødre og fædre, som alle har det til fælles, at styrke selvværd, trivsel og indre lederskab.