loader image

Book en samtale

Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?

Grundkursus

6 ugers online grundkursus i energibevidst lederskab – kick off 14. maj.

Tilmelding er nu åben.

Det Energibevidste Lederskab handler om at kunne lede sig selv ud fra både et fysisk, mentalt og spirituelt perspektiv.

I løbet af de 6 uger kommer du på en udviklingsrejse, hvor du uge for uge bliver klogere på dig selv og dine indre processer. Du bliver mere bevidst omkring, hvor meget dine tanker og følelser styrer din adfærd og dine handlinger, og hvordan du kan sætte dig fri af kontrol og indre begrænsninger, så du kan få handlet på det du drømmer om og leve det liv, som du fortjener.

Du lærer at åbne op for dine indre ressourcer og de universelle ressourcer og får en forståelse for, at det der foregår inde i dig er afgørende for det, du oplever i dit liv såsom dit helbred, din familie, din vægt, din økonomi, dit arbejde, dit kærlighedsforhold, relationen til dine børn, dine relationer generelt osv.

Du får nærværende undervisning, praktiske øvelser og de stærkeste redskaber indenfor meditation, visualisering og åndedrætstræning. Du følges med ligesindede, der er på samme rejse som dig selv, og den synergi og udveksling vi skaber sammen er meget powerfuld.

Efter de 6 uger, har du indsigt og redskaber, som du kan bruge til at optimere din hverdag og dit liv.

Ligeledes inviteres du med i et netværk, Soul Work Community, med andre skønne sjæle, som enten har taget vores uddannelse eller grundkursus, så du kan blive i energien og fortsat blive inspireret og træne i det energibevidste lederskab.

Dit udbytte:

 • Du får en større bevidsthed omkring Sindets opbygning, og hvordan du kan sætte dig fri af kontrollerende og negative tanker, som dræner dig for energi og kreativitet.
 • Du bliver trænet i dine 6 mentale muskler, så du evner at se muligheder fremfor begrænsninger.
 • Du får styrket både dit selvværd og din selvtillid.
 • Du får en større forståelse for hvad energi er, og hvordan du kan arbejde med energie og hermed skabe større flow både inde i dig og omkring dig.
 • Du bliver introduceret til de universelle love, og bliver bevidst omkring, hvordan Universet er din medspiller og uundværlige hjælper i hverdagen.
 • Du får vores stærkeste redskaber og øvelser indenfor meditation, åndedræt og visualisering, så du kan komme i kontakt med dit potentiale og dine drømme og få sat handling herpå.
 • Du oplever at være i et dedikeret og kærligt fællesskab, hvor alt er muligt, og hvor vi alle er på samme bølgelængde og rejse.

Alt dette får du:

 • 6 unikke LIVE online undervisninger af hver 1,5 time. Du bliver trænet og guidet i det energibevidste arbejde og har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Alle 6 undervisninger er fra kl. 20,00 – 21,30 og kan genses på replay.
 • 6 LIVE morgenmotivationer kl. 06,30 – 06,45  hver fredag i løbet af Grundkurset, som sørger for, at du holder dig i et positivt flow.
 • Masser af enkle øvelser og redskaber til krop, sind og sjæl, som ikke bare gør din hverdag lettere, men rent faktisk ændrer dit liv.
 • Smukt illustreret arbejdsbog på 95 sider, som du kan støtte dig til og skrive i undervejs i forløbet fyldt opgaver og øvelser til at styrke dig både åndeligt og mentalt. Du modtager den både som bog og i elektronisk form. Et givende og positivt fællesskab sammen med andre, som er på samme rejse som dig,  hvor vi deler og træner i et kærligt fortroligt rum på Facebook.
Samlet pris i alt 3.995 kr.

Betal i rater

Det er muligt at betale over 2 rater

1. rate på kr. 2.000 betales ved tilmelding.
2. rate på kr. 2.000 primo juni.

Kontakt Mette Junker på mette@bodymindacademy.dk for at aftale nærmere.

LIVE ONLINEUNDERVISNINGER: 

 • Søndag d. 14. maj kl. 20,00 – 21,30.
 • Mandag d. 22. maj kl. 20,00 – 21,30.
 • Tirsdag d. 30. maj kl. 20,00 – 21,30.
 • Søndag d. 4. juni kl. 20,00 – 21,30.
 • Tirsdag d. 13. juni kl. 20,00 – 21,30.
 • Lørdag d. 24. juni kl. 20,00 – 21,30.

Alle disse, kan ses på replay og indeholdet har ikke nogen udløbsdato. 

MORGENMOTIVATIONER: 

 • Fre. d. 19. maj kl. 6,30 – 6,45.
 • Fre d. 26. maj kl. 6,30 – 6,45
 • Fre d. 2. juni kl. 6,30 – 6,45.
 • Fre d. 9. Juni kl. 6,30 – 6,45.
 • Fre d. 16. juni kl. 6,30 – 6,45.
 • Fre d. 23. juni kl. 6,30 – 6,45.

Alle disse optages LIVE og kan ses på replay.

Modul

1

Modul 1

Positiv psykologi og træning af dine mentale muskler

På dette modul inviterer vi dig ind i et positivt univers, hvor du med enkle praktiske øvelser til både krop og sind, eksempler fra hverdagen og træning af dine mentale muskler kan blive stærkere indeni og være bedre rustet når forandringerne melder sig på banen.

Endvidere får du en forståelse for sindets opbygning og funktion.

Dette modul har en fin balance mellem teori og praksis og med nærværende undervisning, Du bliver endvidere trænet i at tænke i muligheder i stedet for begrænsninger og være mere kærlig overfor dig selv.

Modul

2

Modul 2

Din underbevidstheds skjulte kræfter

– lær at afkode dine indre dialoger og bliv din egen bedste leder.

På dette modul bliver du bevidst omkring, hvordan din underbevidsthed og dine følelser styrer din adfærd og dine handlinger (eller mangel på samme).  Din underbevidsthed husker alt hvad du har oplevet i dit liv.

 Vi bruger bevidsthedstræning og redskaber som meditation, åndedrætstræning og visualisering til at neutralisere negative programmer og fejlagtige overbevisninger, så du kan være mere glad, fri og ubesværet i dit liv og din hverdag.

Modul

3

Modul 3

Alt er energi

Alt i os og omkring os er energi. Og alt er tilstede og til din rådighed lige nu! Bare på forskellige frekvenser og vibrationsniveauer.

På dette modul lærer du, at du selv kan styre og administrere din energi og hermed dine resultater på både det personlige, familiemæssige og arbejdsmæssige plan. 

Med energiarbejdet kommer du fra hovedet ned i kroppen. Det er fra kroppen, du henter din energi. Og når du er i kroppen, så er dine udsving ikke så store, og du kan bevare dit overskud i stedet for at brænde ud.

Du får endvidere en dybere forståelse for, hvordan du kan manifestere det, du ønsker i dit liv og din hverdag, og en større bevidsthed omkring Universets Love, og hvordan du kan bruge universet som en (uundværlig) medspiller i din hverdag.

6 ugers Grundkursus er til dig, som er spirituelt nysgerrig og sulten efter at lære mere omkring energi- og bevidsthedsarbejdet.

Du kan mærke energier i rum og hos mennesker, men kunne godt bruge nogle redskaber og teknikker til at være bedre til at passe på dig selv og din egen energi. Vi kalder det for at være sansestærk.

Dit selvværd kunne godt trænge til et løft, så du kan stå fast i det du mærker og handle herefter.

Grundkurset henvender sig i særdeleshed også til unge mennesker mellem 17 og 25 år.
De får en særlig rabatpris på 2.500 kr.

Skulle du af en eller anden uforklarlig årsag fortryde din tilmelding, har du selvfølgelig mulighed for at få dine penge igen pånær udgift til arbejdsbog på 500 kr. Fortrydelsesretten bortfalder efter 8 dage fra kick off.

Referencer

Hvad siger kunderne om vores Grundkursus i Energibevidst Lederskab?

Grundkurset var en gamechanger for mig!

I februar 2022 var jeg med express fart på vej ned i et sort hul. Jeg var delvis sygemeldt for anden gang – hårdt ramt af senfølger fra Corona. Jeg var fysisk og psykisk udmattet med store kognitive udfordringer og udpræget fatique.

Min veninde gjorde mig opmærksom på Grundkursus i Energibevidst Lederskab.
Jeg var lidt skeptisk – ikke over forløbet eller Mette og Peter – men over om jeg kunne holde til det. Jeg vidste bare ikke, om jeg havde energien og overskuddet til det.
Allerede efter 14 dage vidste jeg, at dette ville blive en gamechanger for mig. Her var rum til at være helt sig selv og komme med det man kunne lige denne dag – om man ”bare” var med på en lytter eller om man valgte at være mere eller mindre ”på” – alt var ok og det gjorde at jeg følte mig tryg, omfavnet, set, hørt og forstået. Det var en fantastisk hjerteenergi at være i.
De 6 uger startede min rejse i energi- og bevidsthedstræning og i personlig og åndelig vækst. Det åbnede mit hjerte og mine øjne for, hvor meget jeg selv kan skabe i mit liv ved at arbejde med mig selv.
Hele vejen bliver man båret af Mette og Peters kærlige hjerter og hænder. De brænder for deres arbejde, de engagerer sig i dig, tror på dig og støtter dig hele vejen.

Det blev en gamechanger for mig. Jeg har skiftet job, er støt og roligt på vej fremad og bliver raskmeldt start november. Jeg fik ro og bevidsthed om, hvordan jeg arbejder med og forvalter min energi.
Af hjertet tak til Mette og Peter 🙏❤

Dorthe Lund

Jeg fik en generel accept af mig selv. alt er godt, og jeg er lige som jeg skal være!

Henriette Sølager Thomsen

Jeg er blevet meget bedre til at leve i nuet, være taknemmelig, tilgivende og tale ud fra hjertet.

Helle Mygind Nygaard