loader image

Book en samtale

Hvornår passer det dig bedst at blive kontaktet?

3 trins raket

til at reducere stress

Jeg tror på, at krop, sind og sjæl hænger sammen.

Jeg tror på, at kroppen er vores sjæls fineste talerør. Jeg oplever at vores negative tanker, følelser og paradigmer i den grad kan blokere for vores sjæls stemme/vores indre sandhed, og det vil give sig til udtryk i kroppen ved at den larmer/blokerer/gør ondt/er i ubalance. JEG ELSKER at hjælpe med at løfte bevidstheden både 1:1 og for større eller mindre grupper, at være en vaske ægte følelses detektiv, som spotter det der ubevidst styrer os i den forkerte retning.

Når det ubevidste bliver bevidst, kan vi GØRE noget ved det og SÆTTE OS SELV fri, til at gøre det vi har LYST TIL, og VÆRE den som vi er født til. Vores bekymringer og negative tankemønstre kan i den grad blokere for vores frie flow og tage LYSTEN fra os.

DEN GODE NYHED ER….VI KAN SELV VENDE DET!

Enten via kroppen eller sindet – og de sidste 14 år har jeg været utrolig optaget af at finde SIMPLE teknikker og øvelser, som kan hjælpe os med at genfinde glæden, kærligheden og tilliden til os selv og livet.

Når jeg føler mig ude af flow/føler mig stresset så virker det utrolig effektivt for mig, at fokusere på mit hjerte og lave denne lille øvelse, som er en effektiv 3 trins raket, som reducerer stress øjeblikkeligt.

1/ Læg hænderne på hjertet eller på midten af brystkassen.

2/ Forestil dig, at du trækker vejret ind og ud gennem hjertet.

3/ På hver indånding og udånding tæller du til 5, så hver indånding og udånding er lige lange.

4/ Tænk på noget, som gør dig virkelig glad – gerne et sted ude i naturen og gerne også et dyr, som du holder meget af.

(Kilde: Heartmath Institute)

Når jeg bare giver mig selv 3 minutter til denne lille øvelse har jeg et helt andet energiniveau, og det er som om jeg har nulstillet mig selv. Nogle gange er det bedre end andre gange, sådan er det jo med alt, men sikkert og vidst er det, at det bliver bedre og bedre jo længere tid, jeg bruger på øvelsen, og jo flere gange jeg har gjort det, jo hurtigere finder jeg tilbage til min hjemmefrekvens – der hvor jeg er den bedste udgave af mig selv.

Nogle gange er jeg liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiige ved at overbevise mig selv om, at jeg ikke har 3 minutter til mig selv. Men det er jo den tykkeste løgn, som jeg overhovedet kan fortælle mig selv og så ved jeg, at jeg for alvor er på vej ud af et sidespor.

Til behagelig info, så har vi 1440 minutter i døgnet 😉

Kærlig hilsen

Mette

Jeg hjælper dig, som er spirituelt nysgerrig, med indsigt og redskaber til krop, sind og sjæl